keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Uusi ihastus

Tätä Iittalan uutta Sarjaton sarjaa on nähnyt useammassakin blogissa esiteltävän tässä kevään ja kesän mittaan, mutta nyt vasta itse kiinnitin siihen paremmin huomiota. Tai oikeastaan paremminkin tuohon juomalasiin. Se on niiin kaunis. Herkkä, ajaton ja koristelusta huolimatta siinä ei tunnu olevan mitään liikaa.
Kaapeissa meillä laseja on kyllä riittämiin, mutta tätä voisin silti salaa vähän iltaisin silitellä. :D Oletteko kanssani samaa mieltä?

Kuvat: Iittala, Finnish Design Shop

6 kommenttia:

 1. Näyttää tulevalta klassikolta, joita lapsenlapset joskus himoitsee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin vähän luulen. Ehkä pitäis käydä jossain hipelöimässä näitä. Jokohan näitä lasejakin on kaupoissa?

   Poista
 2. Minähän ryntäsin het maananataina kauppoihin etsimään näitä astioita, mutta ei niitä ollutkaan tullut vielä mihinkään, ei edes Iittalan myymälään :P Tänään tai huomenna uusi yritys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä tietysti, itsellekin on joskus köynyt näin ja tiedän, että se harmittaa.

   Poista
 3. Sarjaton on mukava uutuus: jotain tuttua, jotain uutta. Yhdisteltävyys sekä sarjan sisällä että muihin astiastoihin - vanhoihin ja uusiin - on aina hyvä juttu. Itselleni tästä tulee mieleen jotkin vanhat Arabian astiat tai jopa Pentik.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän sen sanoit, minustakin tässä sarjassa on ollut jotain hyvin tuttua, mutta Pentikin astiathan minulle tästä tulee mieleeni. En tiedä mikä sen tekee, ehkä nuo puuteriset värisävyt ja keramiikan kuviointi.

   Poista