torstai 20. syyskuuta 2012

On the wall

Nythän näkee tosi paljon näitä erilaisia seinätekstejä, mutta jotenkin ne ei oikein iske muhun. Tai onhan ne ihan kivoja, mutta luulisin, että kyllästyisin tosi nopeasti ja toisaalta niistä suurin osa tuntuu liian romanttisilta minun makuuni. Mutta, nyt törmäsin netissä ihan mielettömään tapetti ja fototapetti sivustoon.

Meidän wc:ssä on yksi seinä jätetty valokuvatapettia varten tyhjäksi ja tyhjänä se on edelleen. Mietin alunperin teettäväni siihen omasta valokuvasta tapetin, mutta enpä tiedä, koska kuva jonka siihen haluaisin on otettu vanhalla digipokkarilla ja laatu ei taida riittää koko seinän kokoiseksi suurennokseksi. :/ Jotain tuo seinä kuitenkin ylleen huutaisi, että jospa vaikka joku näistä.

Nämä oli siitäkin aika huippuja, että jokaisen kuvan pystyy räätälöimään omaan kokoon tarvittavaksi. Nyt vaan iskee valinnan vaikeus. Tykkäsin sivustolla myös siitä, että tapetit oli stailattu kauniisti oikeisiin ympäristöihin, näin niistä tuntuu saavan vähän paremmin käsitystä miltä se voisi omalla seinällä näyttää.


Tässä tapetissa on piilotettuna kaupunkien nimiä. Olisi hauskaa etsiskellä niitä.







Tämä olisi taas tosi hauska lastenhuoneen seinällä.


Tässä taas ihana kuva keittiöön.


Aika rouhea tapetti, sopisi upeasti vaikka takkahuoneeseen tai "man roomiin", miksei makuuhuoneeseenkin.


Tässä taas on tosi kauniit ja pehmeät värit.


Oliko joku teidän suosikkinne? Mitä mieltä muuten olette fototapeteista tai seinäkuvista/teksteistä?

--

Found some great wallpapers and photowalls from here. Our downstairs bathrooms one wall is missign a picture and I was wondering if any of these would fit there.

What is your favorit?


Kuvat/pictures: Mr Perswall

18 kommenttia:

 1. Ihania, varsinkin tuo metrokartta. Pitääpä tutustua tarkemmin valikoimaan. Kiitti vinkistä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Useita näistä kuvista sai myös värillisen lisäksi mustavalkoisina, myöskin tuota metrokarttaa. Että, jos mustavalkoiset tuntuu enemmän omimmilta niin niitäkin löytyy. :)

   Poista
 2. Vau, niin hienoja tapetteja! Meillä on näillä näkymin edessä lähitulevaisuudessa pientä remontointia, joten täytyykin käydä kurkkimassa noita tapetteja tarkemmin! Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä tutkimassa. Sieltä löytyi kyllä vähän vaikka millaista tapettia vaan. :)

   Poista
 3. Kummallista, minä en yleensä pidä kuviotapeteista ollenkaan. Ja nyt huomasin tykkääväni näistä lähes kaikista! :) Hieno löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin on jo jostain kuvatapeteista tullut vähän yliannostusta, mutta nämä näyttivät jotenkin mukavan raikkailta ja vähän erilaisilta. :)

   Poista
 4. Tosi ihania! Heti aloin miettimään tuota keittiön tapettia meidän ruokatilaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan olikin juuri tuo ruokatila pohdinnan alla huomasin blogistasi. :) Tuo keittiötapetti olisi ihan älyttömän hieno. Mukavan erilainen ja jotenkin hauskan pehmeä. :)

   Poista
 5. Minnuun iski tuo eka tapetti pienenä annoksena johonki esim just vessan 1 seinä :) Samoten tuo keittiön tapetti on ihana :)
  Fototapetit on kauniita jos tykkää kuvasta mikä siinä on :) ja tekstikki on kivoja seinillä jos on oikia paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo eka tapetti olisikin tosi hauska vessaan. Siinä sitten voisi pytyllä istuessa etsiskellä kaupungin nimiä. :D

   Poista
 6. Ihan mahtavia! Meillä on vierashuoneessa yhdellä seinällä tekstitapetti, siinä on myös suurkaupunkien nimiä ja vastakkaiselle seinällä roikkuu tuo samainen ikean new york taulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sattui sitten yhteen. :D Meiltäkin löytyisi tuo Ikean taulu.

   Poista
 7. Upeita tapetteja! Tykkään kaikista, mutta kaksi ekaa ovat suosikeitani. Tuo metrokartta olisi aika hieno omaan kotiin eteisen seinälle, voisi aina ulos lähtiessään kuvitella astuvansa suurkaupungin vilinään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meteokartta sopisi tosi hienosti juuri eteiseen, sehän olisi kiva täällä takahikiällä varsinkin, kun voisi kuvitella astuvansa suureen cityyn ulos mennessään. :D

   Poista
 8. Arvasinkin, että kyse oli Mr. Perswallista. Samaan yritysperheeseen kuuluu muitakin hyviä tapettitaloja. Suosittelen tutustumaan Cole & Soniin, Borås Tapeteriin ja Ecoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa nuo kaikki muut tapettitalot ovatkin tuttuja, meillä on kotona tapetteja niistä jokaisesta. :D Mr Perswall oli vain jäänyt jotenkin väliin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)

   Poista