torstai 13. syyskuuta 2012

Kuvat seinällä

Pikku-A:n huoneessakin taas jotain uutta. Tukholman matkalta mukaan lähti tälläinenkin juliste tuon kuu-ukon lisäksi. Värit sopivat mielestäni niin ihanasti tänne lastenhuoneeseen ja Ingela Arrheniuksen kuvitus on loistavan retro. Lisäksi onhan tämä ihan kiva muisto Pikku-A:n ensimmäiseltä ulkomaanmatkalta, vaikkakin "vain" Tukholmasta.


Mustia kehyksiä vähän teippituunailin lapsekkaampaan tyyliin sopivaksi ja ihan kivat niistä tulikin. On noista teipeistä kyllä moneksi, kun vaan osaisi hyödyntää niitä vieläkin paremmin.


Pikku-Stringin tavarat on myös vähän eläneet ja jotain uuttakin on mukaan tarttunut. Tykkään tosi paljon tästä hyllystä, on niin suloisen pieni ja helppo asettaa kivoja juttuja näkösälle.


Toinenkin taulu pääsi seinälle. Tämän alle olisi tarkoitus asettaa se sänky, kunhan vaan raaskin neidin tänne omaan huoneeseen nukkumaan päästää. Seinälle olisi tarkoitus muutenkin koota pienoinen kollaasi tauluja, mutta toistaiseksi mennään vaan tällä.

Tuntuu tosi mukavalta kun ajatukset alkaa selvitä tämänkin huoneen osalta. Ensin huone tuntui todelliselta murheenkryyniltä ja tuntui ettei siihen saa mitenkään otetta. Tapetti tuntui ihan vääränlaiselta, samoin jo olemassa ovat huonekalut, mutta nyt olen jo ihan ihastunut tähän tapettiin lastenhuoneen tapettina. Sopii se sittenkin. :)

Nyt yritän metsästää tänne sopivaa mattoa. Tahtoisin tänne sellaisen pinkin tai miksei se voisi olla vaikka vihreäkin, pyöreän nukkamaton. Halkaisija saisi olla varmaan noin 140 cm. Olen itse löytänyt vain vääränkokoisia tai värisiä mattoja, eli vinkkejä otetaan vastaan.

Pitää muuten muistuttaa vielä kaikkia tuosta tutkimuksesta, eli kannattaa täytellä se tuolta sivun oikeasta reunasta. Täyttämällä sen voit voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin! :)

Mukavaa torstaita teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Meillä on kotona kaksi pyöreää mattoa, vihreä ja valkoinen, halkaisijaltaan 120 cm. Merkkiä en muista, mutta ostettu Helsingin keskustan Stockmannilta. Valikoimissa on myös pinkki matto.

    Mukavaa, että huone alkaa tuntua omalta (tai tytön huonehan se on, mutta ymmärrät, mitä tarkoitan). Itse olen lastenhuoneen suhteen vielä murheenkryyni-vaiheessa, joten tiedän, miltä se tuntuu!

    VastaaPoista
  2. Tosi ihana muisto tuo juliste. :) Askossa oli muuten ainakin kesällä vihreitä ja pinkkejä pyöreitä nukkamattoja, mutta koosta tai laadusta en osaa tarkemmin sanoa. Kannattaa poiketa jos et vielä ole käynyt.

    VastaaPoista