keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Lahjavinkkejä taaperolle

Viikonloppuna tuli suoritettua tämän vuoden ensimmäisiä joululahjaostoksia. Tänä vuonna olen ollut tavallista myöhemmässä, sillä yleensä olen hankkinut lahjoja pitkin syksyä, aina sopivien eteen sattuessa. En kylläkään ole ennättänyt ostoksilla pyörimäänkään ihan entiseen malliin, eli johtunee siitä.

Mielessä on myös pyörinyt joululahjat meidän joulun aikoihin 1 v 4 kk ikäiselle tyttöselle. Eihän tyttö näistä lahjoista vielä mitään ymmärrä ja siksi onkin helppo nyt pyytää ja ostaa sellaisia lahjoja jotka kestäisivät pitkään ja jotka eivät ole mitään muovista tusinaroinaa, sitäkin kun varmasti jossain välissä osataan sitten jo pyytää. Keräsinkin tähän mielestäni mukavia lahjoja tuollaisella puolitoista vuotiaalle taaperolle, miksei vähän vanhemmallekin.







1. Maatuska Eläimet, Studio Matryoshka 24,- Konglomerat.fi / Näitä eläinmaatuskoita on näemmä nykyään saatavana myös hieman erilaisina, omaa silmää miellyttää eniten silti tämä kuviointi.

2. Shapemaker palikat 49,- Ombrellino.fi / Näitä intoilin jo joskus aiemmin, mutta en ole saanut tilatuksi. Huomasin myös, että samaan sarjaan on saapunut uusia osia: Facemaker, josta kootaan erilaisia kasvoja ja Playshapes, josta voi luoda erilaisia 3D hahmoja. Tämä viihdyttää varmasti vauvasta vaariin.

3. Haalari 17,95 Ellos.fi / Tämä nyt yksinkertaisesti oli vaan niiiiin suloinen, että pääsi listalle. No vaatteita kyllä tarvitaan aina, eihän ne pitkään päälle mahdu.

4. Dombo-muki 13,90 Metsola

5. Brio Taaperon ratasetti 25,90 Lelutalo.fi

6. Puinen ensipalapeli 9,99 BR-lelu 

7. Brio Panda pinoamislelu 22,90 lekmer.fi

8. Lego Dublo Princess Tuhkimon vaunut 22,90 lekmer.fi


--


I just gather some christmas gift ideas for our little girl. Maybe there is some help for you to if you are wondering what to buy for your toddler to this christmas.

7 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja juttuja olit löytänyt! Laitan kyllä pukinkonttiin ainakin tuon ylisöpön jumpsuitin! Meidän neiti on jouluna 1v 6kk. Tällä hetkellä todella siis todella vilkas kaveri. Joka paikkaan ollaan saatu laittaa lapsilukot ettei koko ajan tarvisi olla kieltämässä. Nyt hän kekkasi että tuolia siirtämällä pääsee kiipeämään korkeisiin paikkoihin, esim. keittiön tasoille. Meillä siis riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

    Lelut ei täälläkään vielä sinänsä kovasti kiinnosta, mutta kaikki keittiövälineet kattilat ja vispilät on tosi mieluisia. Tuumattiinkin että jos mummut ja papat hankkisivat neidille leikkikeittiön josta on varmasti iloa pitemmäksikin aikaa!

    Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tuon jumpsuitin minäkin aidan kotiuttaa, on niin suloinen. <3 Leikkikeittiö on kyllä tosi hyvä idea! Uskon, että sellainen on meillekin jossain välissä hankittava, ehkä sitten ensi vuoden jouluksi.

      Meilläkin tykätään kiipeilystä ja sitä yriteen myös vähän joka paikkaan. Onneksi millä on ruokapöytä sen verran kauemana keittiön tasoista ettei ole vielä hokannut tuoleja siirrellä. Odotan vaan kun senkin keksii. Huh huh.

      Poista
  2. Meidän pieni sai tuon ihanan Shapemakerin syntymäpäivälahjaksi (kun äiti oli toivonut, heh). Toistaiseksi sillä on leikkinyt vain äiti, mutta mitäpä tuosta. Ihana leluhan se on, ja varmasti viehättää pitkään. Nyt alkuun toimii rakennuspalikkana, vähän myöhemmin lapsi alkaa ymmärtää kuvioiden päälle.

    Mun lahjalistalla on jouluksi vain kirjoja. Taaperolle ja ihan kaikille muillekin. Toimii aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Shapemaker olisi kyllä aika huippu. Sillä kuluisi äidinkin aika ihan mukavasti. :) Kirjat on aina hyviä lahjoja, niitä kannatan myös itse. Tosin meille on pikkuiselle kirjoja kertynytkin jo aikamoinen pino. :)

      Poista
  3. Ostin juuri muuten tuon Elloksen "One Piecen" mustana Jampalle. Ei ehkä maailman tarpeellisin ostos, mutta onhan se pieni mies kyllä liikuttava näky haalarissaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä juuri, ei ehkä se tarpeellisin, mutta ei kuitenkaan armasti sieltä tarpeettomimmasta päästäkään. Minäkin tahtoisin meidän typyn nähdä tuossa. <3

      Poista
  4. Nuo maatuskat on aika ihania! Itsekkin ihastelin niitä juuri eilen ja Ingela P. Arrheniuksen julisteita myös =)

    VastaaPoista