sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Too Cloudy?

Taas yritetään tuota Pikku-A:n huonetta laittaa askel eteenpäin. Nyt pohdinnan alla on tuo verhoasia. Ensin ajattelin, että ehkä en laita huoneeseen ollenkaan verhoja, mutta jotenkin alkoi tuntumaan, että lastenhuone kaipaisi jonkinlaista pehmeyttä ja verhot varmasti vähän sitä toisivat tullessaan.

Ikkunoiden hieman hankalan muodon ja sijoittelun vuoksi paras ratkaisu huoneeseen olisi varmasti rullaverhot. Mietin myös laskos/valelaskosverhoja, mutta rullaverhot olisivat asteen selkeämmät. Lisäksi huonetta saisi niillä vähän hämärämmäksi.

Ihastuin  näihin Färg & Formin pilvikuviollisiin rullaverhoihin ja ne mielelläni näkisin ikkunassa. Arveluttaa kuitenkin, että sopiiko tuo kuosi tänne huoneeseen? Onko se liikaa vai pitäisikö verhojen olla vain yksiväriset. Yksivärisissä ongelmaksi nousee se, että olen itse ainakin törmännyt vain valkoisiin, harmaisiin ja mustiin rullaverhoihin. Nuo värit eivät kuitenkaan mielestäni huoneen muuhun värimaailmaan sovi. Eli hakusessa olisi vaalenpunaiset rullaverhot, jos joku tietää mistä löytäisi saa vinkata. :)

Mitä mieltä te olette, kävisivätkö nämä pilviverhot huoneeseen?Myöskin kattolamppu pitäisi huoneesen vaihtaa. Tällä hetkellä katossa on vanha plafondivalaisin, joka asennettiin alunperin vain väliaikaiseksi ratkaisuksi. Färg & Form::lta löytyisi myös valaisuun pari kivaa vaihtoehtoa. Voidaan mennä tässäkin pilviteemalla, tai sitten jos tuntuu, että pilviä on tarpeeksi niin pilkut ovat aina kauniita.

Mielelläni kuulisin teidän ajatuksia näistä tytön huoneen verho- ja valaisinmietteistä.


--

I'm looking some curtains and ceilinglamps for our girls room. I don't know if the cloudy curtain is suitable for the room, maybe it's too cloudy? I love the print but not sure of how it fits there. Is it too much? What do you think?


Kuvat/images: Lekmer

14 kommenttia:

 1. Minä saattaisin laittaa sekä verhon, että lampunvarjostimen tuolla pilviteemalla. Itse olen aina ihastellut noita pilvijuttuja, mutta tuntuu, että se Jampan huoneen muumiseinä sitten taas rajoittaa aika paljon muita kuvioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pilvijutut on kyllä jotenkin hirveän suloisia, eikä niin kovin ikäsidonnaisiakaan. Se on totta, että jos on jossain paljon kuviota, on muu huone vähän pakko yrittää pitää suhteellisen neutraalina. Sitä minäkin pelkään, mutta ehkä tuo raitakuosi antaisi muutamat pilvipallerot anteeksi. :)

   Poista
 2. Minusta kait äkkiseltään näyttäisi että tuo pilvijuttu voisi sopia tosi kivasti tapettinne kanssa. On rauhallisempi, vaikka onkin kuviollinen. Toisi kivan kontrastin tapettiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin näyttää tässä, kun katson tuota verhon kuvaa ja huoneen kuvaa vierekkäin niin siltä, että yhdistelmä ei välttämättä olisi hassumpi. Vaaleanpunaisen sävy näyttää hyvin samalta. Nuo olisi kyllä hirveän suloiset. Onkohan näissä kuitenkin kyllästymisen vaara...?

   Poista
 3. Meillä laitettiin modernin kivitalon makuuhuoneisiin pelkästään valkoiset pimentävät rullaverhot. Minusta ne ajavat verhon aseman hyvin ja samalla pimentävät mahtavasti kesällä. Pienen tytön huoneen seinät ovat violetit ja valkoinen rullaverho käy sitä vasten hyvin. Ihania nuo valaisimet,tykkään erityisesti pilvivalaisimesta. Saakohan noita tilattua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisiin rullaverhoihin minäkin varmaan olisin päätynyt, mutta tuonne tytön huoneeseen ne meillä ei taida oikein värien puolesta sopia. Kun seinät ovat beiget ja raidalliset niin valkoinen olisi vähän outolntu värinsä puolesta. :/

   Valaisimia ja verhoja, sekä valtavasti muuta tavaraa löytyy tuolta lekmer.fi sivulta ja tilattua saa. :)

   Poista
 4. Mun blogissa on sulle haaste :)

  http://whitefresh.blogspot.fi/2012/11/lempiastiat.html

  VastaaPoista
 5. Kaihdinkaupasta (eli kaupasta joka myy vain rullaverhoja, sälekaihtimia, lamelleja jne.) löytyy rullaverhokangasvaihtoehtoja varmaan useita satoja! Eli kyllä värejä on muitakin kuin valkoinen, musta ja beige!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, varmasti löytyy. Itse olen vaan mieltänyt kaihdinkaupan vähän kalliimmaksi ostospaikaksi kuin esim. monet verkkokaupat. Saatan olla kuitenkin väärässä luuloineni.

   Kovin isoja summia en ole valmis verhoihin sijoittamaan, koska saattaa olla, että haluan vaihtaa niitä taas jossain välissä.

   Poista
 6. Kaihdinkaupassa varmasti rullaverhot vähän kalliimpia, kuin Kodin1:ssä, JYSKissä tai Ikeassa tms. mutta ei ne ole hinnalla pilattuja kaihdinkaupassakaan, jos kangas on kuitenkin suht peruskangas vain "oikeassa" värissä.

  Esim. meille tilatut rullakaihtimet, joiden koot
  Leveys * Korkeus mm
  1940 * 2270
  960 * 2270
  333 * 2270

  Yhteensä 260 € ja kangas oli sellainen raidallinen eli vähän perustasoa kalliimpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla vähän hintatasoa. No ei tuo kyllä niin kalliilta kuulostanut kuin olin ajatellut etukäteen.

   Pitäisi päästä käymään kaihdinliikkeessä vähän tutkimassa. Kiitos sinulle paljon vaivannäöstä! <3

   Poista
 7. Sorry but I find this wallpaper just horrible, especially for a child's room. More colors don't really matter so much, but this wallpaper is bad..you can't even really put any wallstickers there. It's adult room wallpaper.
  I would get rid of it, paint the wall in some nice colors, or find child friendly wallpaper and then buy these (or some other) nice curtains. And yes, of course you need curtains, these white things (we have them in our living room) are just not enough especially not in the summer if you want to get some sleep (meaning, your child waking up really early and getting you up as well!).
  I would also choose some more neutral colors, not all pink. What if your child is not a pink type of girl? Then she'll hate it and you'll have to get rid of all things pink (don't think of yourself when choosing colors and things, think of your girl).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi, thanks for the comment. We ended up adding the curtains as you can see from the newer posts. I actually think the room looks pretty nice now. We chose the wallpaper before our girl was born and the pink color just goes nicely with it. We really liked the wallpaper back then and still do. Luckily our little lady seems to like all things pink. Naturally when she can speak for herself we can make the room even more to her liking.

   Poista