sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ja taas vietiin...

Ajattelin kyllä vahvasti, että tänä vuonna en haksahda tuohon minttuun. Mutta, kuinkas sitten kävikään kun katselin näitä Anno-collectionin uusia juttuja. Kyllä pitää myöntää, että tuo minttu näyttää todella hyvältä. Varsinkin makuuhuoneeseen voisin tuon värin kuvitella paremmin kuin hyvin. Kai tämä on sitä kevätkaipuuta.



Anno Siru -koristetyynyt 9,90
Anno Tuokio -seinäkello alk. 39,90
Anno Verkko -koristetyyny 9,90
Anno Raita -pussilakanapakkaus 29,90
Anno Siru -pussilakanapakkaus 29,90
Anno Raita -tabletti 5,90
Anno Raita -leipäkori 12,90

Joko teillä on minttu ihan passé vai vieläkö se uppoaa?`


Kuvat: Kodin1

12 kommenttia:

  1. Nuo Annon kolmio-pussilakanat on kyllä kivat! Minä taidan hankkia valkoharmaat, koska sopivat makuuhuoneen väritykseen hyvin. Minttu on ihanan raikas väri, mutta omaan kotiin se ei sovi (ilman täydellistä väriremonttia).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tosi kivat! Mä tahtoisin ne ihan kaikki, vaikkakin yritän nyt vähän pihistellä rahojani Marimekon trikoolakanoihin... Mä en tiedä oikein sopiiko minttu niin kovin hyvin meillekään, mutta jos sitten kuitenkin. ;D

      Poista
  2. Nuo lakanat on ihanat! Samoin toi kello, se me tarvittais ihan oikeesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kello oli myös minun mielestäni tosi kivan simppeli. Varsinkin tuo isompi malli kutkuttaisi minua. Meilläkin on aiemmin ollut kelloasiat vähän pielessä, mutta nyt on onneksi vähän saatu korjattua asiaa ja aikarautoja on saatu seinille asti. :)

      Poista
  3. Juuri ripustin Annon minttu-valkoraitakankaasta ommellut verhot makuuhuoneeseen ja kaveriksi tulossa nuo minttu-pussilakanat. Ihanan raikasta tuli! Eli minttu-musta-valkoisella mennään nyt varmaan kevät ja kesä! Meille on tulossa pieni tyttövauva ja en halunnut tuoda makuuhuoneeseen pinkkiä, joten minttu sopii myös uuden tulokkaan sänkyyn yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttu sopiikin juuri kesään ja kevääseen ihan älyttömän hyvin. Ja todellakin sopii myös pikkuisen tyttövauvan petauksiin. <3

      Poista
  4. Keväällä saa mielestäni hullaantua väreistä luvan kanssa. Jotenkin keltainen on alkanut himottaa itseäni, enkä taida päästä siitä yli. Joten tiedän tunteen - vielä muutama kuukausi sitten en olisi voinut moista kuvitellakaan ;)

    Löysin blogisi jonkun toisen kautta, ja mahtavaa että löysinkin, jään ehdottomasti lukijaksesi samoin tein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhut ihan totta. Väreihin saa hullaantua! :) Itselläni tuo minttu taitaa olla sellainen hullaannusväri. Viime keväänä/kesänä siitä jo intoilin ja ajattelin sen nyt jääneen jo taka-alalle, mutta vielä mitä. Edelleen se näyttää niin raikkaalta ja suloiselta.

      Tosi mukavaa, että päätit jäädä lukijaksi! <3

      Poista
  5. Sirut muakin hotsittais, mutta vielä olen himmannut hankinnan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Situjen kuviointi ja kaikki värit olis niiin ihanat. Tahtoisin myös, mutta olen myöskin yrittänyt vähän himmailla ja katsella yltyykö se oma into. :)

      Poista
  6. Asuin opiskeluajan 6vuotta asunnossa, jossa oli tumma mintunvihreä ulko-ovi ja mintunvihreä-valkoinen kylppäri, joten ei kiitos minttua meille, vaikka kivalle näyttääkin muiden kodeissa :) Sen sijaan tuo keltainen olisi ihana pienissä määrin, en vain ole nähnyt tuota keltaista tyynypäällistä livenä, ainakin ne Annon keltaiset pyyhkeet ovat mun mielestä liian vihertävän keltaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! No voin uskoa, että oot saanut annoksesi mintunvihreää. :D Keltaisesta minäkin tykkään, tosin ehkä se on mulla tänä vuonna vähän vähemmällä kuin joskus aikaisemmin. Täytyis kyllä käydä hypisteleen näitä tekstiileitä ihan livenä, että miltä vaikuttavat.

      Poista