torstai 21. helmikuuta 2013

Kevät toi, kevät toi...

Sähköpostilaatikkoon sujahti postia K-ryhmän kevään uutuuksista, joita lanseerataan maalis-huhtikuussa. Minua kiinnostaa nuo matot, valaisimet ja pirteän pinkit tekstiilit. Mitäs mieltä itse olette?





Anno-tuoteperheen värit voimistuvan kesää kohti mennessä ja uusina väreinä mukaan tulevat pinkki, koralli, turkoosi ja vihreä.

Itse riensin Kodin1-sivuille katsomaan mitä valikoimaa oli jo tarjolla ja löytyihän sieltä jo muutama uutuus.


Anno Usva -koristetyynynpäällinen 9,90 / tämä jos mikä on ihan älyttömän keväinen ja kesäinen tyyny. Ajattelin jo, että tänä vuonna meillä ei varmaankaan tulla keltaista näkemään kaikkien aiempien vuosien tapaan, mutta melkein kyllä tarvitsisi pyörtää ajatukset...

Anno Zigzag -torkkuhuopa 49,90 / Tässä on aika huima väriyhdistelmä. En myöskään ole ajatellut hankkivani meille mitään ruskeaa, mutta jotenkin se yhdistettynä mustaan näyttääkin hirveän hyvältä.

Anno Laituri -villamatto alk. 79,90 / tämän tahtoisin meidän keittiöön 140x200 koossa. Valkoiset raidat vaan vähän kauhistuttaa, mutta eikös villan pitäisi hylkiä likaa...?

Anno Korsi -villamatto 79,90 


Kuvat/images: Kesko, kodin1

15 kommenttia:

  1. Todella ihania nuo raita-matot! Mäkin haluan sellaisen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan superihanaa, että tuollaisia haaveiden mattoja on nykyään saatavilla. Ei ole kovinkaan kauaa, kun jo suunnittelin maton teettämistä, kun oikeanlaista ei tuntunut löytyvän mistään.

      Poista
  2. Kivoja juttuja!:)
    Käväisin eilen Hemtexissä ja sielläkin oli paljon kivoja uutuuksia, jotka olisin voinut heti meille kotiuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä nopsasti maanataina kävelin Hemtexin ohitse ja yritin kaula pitkällä kuikuilla, että mitä kivaa oli tarjolla. Jos nyt viikonloppuna ehtisi jopa liikkeeseen sisälle asti. :)

      Poista
    2. Munkin täytyy mennä uudestaan ja jättää mies ulkopuolelle, sen mielipide oli, että meillä on jo tarpeeksi koristetyynyjä :D:D

      Siellä oli mm. ihana sudenkorento tyyny ja paljon harlekiini-kuvioisia juttuja!:)

      Poista
  3. Anno Collection uutuudet on ihan huippu-juttuja. Kivaa ja kohtuuhintaista :) Just sitä mitä kaivataan. Omaan kotiin on kotiutunut jo pyyhkeitä ja pussilakanat. Eikä varmasti jää siihen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä tosiaan tuon Anno-sarjan kanssa osuneet aivan nappiin. Ulkonäkö, hinta ja saatavuus on kohdillaan. Mä himoitsen myös uusia pussilakanoita, mutta kun edellisiä kaapit pursuilee niin ei sitten ehkä vielä. Ehkä pari pyyhettä vois vielä mahtua. ;) ainakin jos siirrän taas osan vanhemmista pyyheistä koiralle. :D

      Poista
  4. Voih, ihania! Luonnollisestikin innostuin noista turkooseista tekstiileistä, mutta myös matot ja nuo pinkit ihanuudet pitää käydä katsastamassa, jahka ilmestyvät kauppoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ensimmäisen kuvan matto on aivan upea! Sen minä tahtoisin. Lisäksi kesäksi voisi olla kiva saada pari pinkkiä koristetyynyä, sen värisiä mulla ei olekaan. :)

      Poista
  5. Ihana tuo liukuvärjätty Usva-tyynynpäällinen, mii vant! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano. Täytyy käydä se tsekkaamassa livenä, että onko yhtä upea kuin kuvassa. Olis NIIIN kesäinen. :D

      Poista
  6. Mun visio makkarin kevät/kesävärityksestä vaihtuu nyt päivittäin kun koko ajan uutta ja ihanempaa tulee silmiin! Apua! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä. Vaikeaa se on kuule täälläkin. :D Mulla ainakin on jo ollut mielessä kolme eri väritysvaihtoehtoa olohuoneeseen, mutta en osaa päättää, että mikä on paras. :D

      Poista
  7. Matot on kivoja, mutta harmi kun ovat villaa (ei kiitos villamatoille).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs villamatossa sinulla tökkii? Itse oon ihan tykännyt meidän olohuoneen toisesta matosta joka on villainen. Eihän se yhtä pehmeä oo ku tuo nukkamatto, mutta muuten on ollut kiva. :)

      Poista