keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kevätmieli keittiössä

En malttanut pinnistellä pidempään vaan keittiöön ilmestyi jo hieman kevätilmettä. Nyt on hyvä ja virkeä mieli. Väreillä on kumma vaikutus.

Vaihdoin vanhan tummanharmaan valelaskoskapan kodinhoitohuoneeseen ja sieltä nuo valkoiset killuttimet tänne keittiöön. Tykkään tästä 70-luvun oviverhosta, jonka olen uusiokäyttänyt verhoina, niin ihan hirveästi. Samanlaisen kun löytäisi vaikkapa keltaisena tai vihreänä. <3 Lisäksi mustat saintpaulioiden ruukut vaihtuivat pinkkeihin.









Toivottavasti teilläkin on jo kevätmieli korkealla. Ihanaa keskiviikkoa! <3

15 kommenttia:

  1. Todella kivan näköistä. Mistä olet ostanut nuo pallukkaverhot? Näin sellaiset oranssit jyväskylän kirpputorilla. Tykkäisin kans kovasti siitä, varsinkin valkoisena. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! <3

      Pallukkaverhot on anoppilasta, eli ehtaa retroa. :) onneksi ovat valkoiset, sillä sopivat näin melkein mihin huoneeseen vain. Toiset olisi kiva löytää värikkäinä tai sitten lisää valkoisia, sopisivat näin isompaan ikkunaankin. :)

      Poista
  2. Voi että miten raikasta! Niin kateellisena kaikille bloggaajille niiden loistavista kuvista. (Itsellä vielä harjoittelu kesken..)
    Ihana tuo räsymatto! Meillä on ollut joulusta asti hyvin karjalavärinen eli punamustaraitainen ripauksella vaaleanpunaista, mutta hyvin se vielä passaa. Ehkä keväämmällä uskallan vaihtaa mustavalkoisen ja harjoitellaan ruoanlaittoa sotkematta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Vielä kuule on täälläkin ankara harjoittelu kesken, kun vaan jaksaisi paremmin perehtyä tuohon kameraan ihan ohjekirjan kanssa kävisi varmaan hieman paremmin. Miten se voikin olla niin vaikeaa.

      Räsymatto on paljn elämää nähnyt. Se on edesmenneen mammani vanha ja melko kulahtanutkin jo, mutta silti niin ihana ja rakas. Minäkin haikailin aiemmin mustavalkoraidallisen keittiönmaton perään, mutta meillä se ei anakaan pysyisi puhtaana. Jos ei me muut sitä tuhrittais niin koira hoitaisi homman. :D

      Poista
    2. Räsymattoa minäkin ensimmäisenä ihailin! Mutta kivan pirteää ja kaunista on kyllä, verhon korvikkeet on hauska idea!
      Varmasti tulee kevättä rintoihin (molempiin) näillä muutoksilla... :)

      Poista
    3. Räsymatto on niin ihanan pirteä. Siitä muuten löytyy sopivasti muutama samanvärinen raita kuin nuo kukkaruukut ovat. :)

      Poista
  3. Niin kaunista ja nuo roikkuvat pallot ovat tosi hauskat <3 Kevätmieli on täällä erittäin korkealla ja tekisi niin mieli loihtia keittiöön myös vähän raikkautta eri väreissä, ainakin pinkkiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marit! <3 Palloverho piristi minunkin päivääni. :)

      Pinkki on ihan loistava mielenpiristysväri. Itse ihastuin viime kevätkesänä noihin pinkkeihin ruukkuihin, ne tuo kummasti energiaa mukanaan. :) Ihana kevät!

      Poista
  4. Kivat nuo harmaat "betoni"? purkit, mistä tuollaisia saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Purkit olen ostanut noin vuosi sitten Tamperelaisesta 'sekatavrakaupasta', joskus tekee löytöjä hieman yllättävistä paikoista. :)

      Poista
  5. Pienet asiat piristää kyllä yllättävän paljon. Itselläni tulee joka kevät tarve saada uusia värejä sisustukseen. Kiva blogi. Täytyykin lisätä blogiluettelooni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna-Sofia, tervetuloa lueskelemaan. <3

      Se on se kesän kaipuu kumma juttu, värit helpottavat sitä mukavasti. :)

      Poista
  6. Heippa. Toi tapetti on tosi makee!!! Toivottavasti sitä on pian meidänkin eteisessä :). Ihanaa kevättä, sinun blogi on yksi suosikeistani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentistasti! Piristi minun päivääni todella paljon! <3 Tapetti on minunkin suosikkini, siihen ei tunnu kyllästyvän millään. :)

      Poista
  7. Ihanasti piristää jo ihan muutamakin väripilkku! Tänään aurinkoisena päivänä kevätmieli on kyllä ollut ihan huipussaan, ihanaa kun se ihan kohta on täällä ♥

    VastaaPoista