tiistai 5. maaliskuuta 2013

Karkulainen

Eilen sain neidin päiväksi mammalle hoitoon ja pääsin vähän paremmin keskittymään tenttiin lukemiseen ja sen kertailuun. Illalla sainkin sitten toisen osan koitoksesta suoritettua ja seuraava osa sitten parin viikon sisään.

Tentin lisäksi yritin pakertaa Valkoiselle Kodille omia facebooksivuja ja luultavasti onnistuinkin siinä. Opettelua tämä vielä varmasti vaatii ja vielä siellä ei ole juuri mitään sisältöä, mutta eiköhän sitä sinnekin saada aikaiseksi. :D Käypä tykkäämässä sivuja tästä.

Lisäksi; Mikähän siinä onkin, että näin tuntuu käyvän hieman useammin nykyään kuin aiemmin. Nimittäin näin...
Miten noin pieni ihminen voikin tarvita niin paljon tilaa ja mikä ihme siinä on, että nukkuessa pitää olla poikittain ja potkia, sekä veuhtoa koko ajan. Löytyykö sieltä kohtalotovereita?

11 kommenttia:

 1. Kerrohan mistä olette alunperin hankkineet nuo mustavalkoiset kiekura-lakanat? Meiltä löytyy ihan samanlaiset mutta ne ovat luullakseni ihan hiirveän vanhat ja olleet poikaystävän lapsuudenkodissa käytössä jo aikapäiviä sitten :D Kiinnostaisi tietää niiden mahdollinen alkuperä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kiehkuralakanat me ollaan muistaakseni hankittu jenkeissä asuessamme niin ihan paikallisesta Ikeasta. Vuosi on joko 2005 tai 2006. En ole varman ovatko samat lakanat kuuluneet Suomen Ikean valikoimiin.

   Voisiko olla, että teidänkin lakananne ovat Ikean valikoimaa vai voisiko olla, että ne ovat jotkut ihan täysin muut...?

   Poista
  2. Juu ne on ihan identtiset noiden kanssa joten ikeasta ne varmaan alunperin ovat :D

   Poista
 2. Meillä ei Onneksi vielä osata kiivetä itse pinniksestä pois, vaikka ei kai se enää ole kuin ajan kysymys, milloin ukkeli hoksaa ettei ne rimat häntä voi enää pidätellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa meilläkään ei neiti pääse itse pinniksestä pois. Tai mummolassa olevasta pinniksestä pääsee kyllä, mutta tämä kotona oleva Stokke on sen verran korkea, ettei ainakaan vielä ole onnistunut. Meillä tuon kannon meidän sänkyyn hoitaa iskä, ilmeisesti olen välillä nukkunut niin sikeästi, että olen herännyt vasta jossain välissä yötä kun neiti onkin ilmestynyt sänkyyn. :D

   Poista
 3. Tutultahan tuo näyttää:) Neiti herää yleensä siihen, kun iskä lähtee töihin. Kerää tyynyn ja lempi nallensa kainaloon, seisoo sängyssä ja vaatii äidin viereen pääsyä. Otan hänet viereen ja nukumme vielä pari tuntia:) (Muuten nukkuu koko yön hienosti omassa sängyssä.) Hän tulee koko ajan enemmän ja enemmän lähemmäksi ja lopulta meinaan tippua sängystä!:D Nukkuu myös vaikka miten päin ja välillä yritää viedä minunkin tyynyn ja täkin!:D Aivan ihanaa ja tärkeää ovat nuo parin tunnin aamu-unet sekä äidille, että tyttärelle. Yleensä herään siihen, kun neiti tulee pussailemaan ja halailemaan minua! Aivan syötävän rakastettavia, nuo omat pienet rakkaat!:):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös monesti herätään iskän töihin lähtöön. Toisinaan neiti herää jo klo 3 ja toisinaan joskus 6-7 aikaan ja vaatii päästä meidän sänkyyn.

   Minä myös monesti huilin neidin kanssa aamuisin vielä sängyssä kun iskä on jo lähtenyt töihin. Onneksi neiti on aika hyväuninen ja aamu-unet venyvät monesti yhdeksään. :)

   Mikähän siinä onkin, että nuo pienet ovat niin levottomia nukkuessaan. Yleensä minullakin on sänkyä se noin 20 cm tila jossa juuri ja juuri pystyy olemaan kyljellään. :D

   Poista
  2. Aika samanlaiselta teidän neidin unirytmi kuulostaa. Välillä meidänkin neiti herää siinä kolmen pintaan yöllä, mutta onneksi enään aika harvoin ja pienellä silittelyllä yleensä jatkaa unia:) Meillä myös unia jatketaa n. puoli yhdeksään:) Tämä aika on aika luksusta, kun viime vuoden puolella heräiltiin vielä useampaan kertaan yöllä.

   Heh sama täällä!:D Mahdoton mönkijä. Pakko on välillä siirtyä toiselle puolelle sänkyä, kun itse on tippumassa tai nukkumisasento on ihan mahdoton:D

   Poista
 4. Hih hih, aivan ihana pieni pylly pystyssä iskän tyynyllä!! <3 Tosi suloinen!!!

  Ja upeat noi mustavalkoset muumityynyliinat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin suloinen!? <3 :) Tuo peppu pystyssä nukkuminen on meillä tosi yleistä, se on niin suloisen näköistä. <3

   Kiitos, tyynyliinat ovat parin vuoden takainen joululahja ja ovat olleet tosi tykätyt. Pidän paljon muumeista ja ne tuntuvat olevan myös tuon neidin makuun. Ja miksikäs ei, muumit on niin kivan pyöreitä ja pehmoisia, täynnä loistavia elämänviisauksia. :)

   Poista
 5. Aivan ihanat lakanat tuolla pinniksessä, saanko udella, että mistä ne on ostettu? :)

  Enni

  VastaaPoista