perjantai 22. maaliskuuta 2013

Ugly truth

Sainpa todella mehukkaan haasteen itselleni Nordland 146 -blogin Maritilta. Kyseinen haaste on White & Fresh -blogin Irinan alkuunpanema ja tarkoituksena olisi siis näiden siloteltujen ja tarkasti rajattujen kotikuvien lisäksi esittää niitä kuvia, joissa kaikki on niinkuin on, mitään peittelemättä ja pois rajaamatta. Tämä haaste tuli meille erittäin sopivaan rakoon, sillä tällä hetkellä koti on ihan täyden kaaoksen vallassa. Mies ja neitokainen potevat molemmat ärhäkkää vatsatautia ja kaikki on tosiaan ihan mullin mallin ja hyrskyn myrskyn. Onpa ainakin sitä arkielämän realiteettia teille tarjota niin, että herkimpiä varmasti heikottaa.

Matot on rullalla, sohva vuorattu pyyhkeillä ja kasa puhtaita pyyhkeitä odottaa vuoroaan pöydällä. Äiti kävi potilaille kaupasta hakemassa herkkuja, pienimmällä tosin mikään ei pysy sisällä. :(Koirakin on ihan uupunut.

 


Keinutuoli toimii miehen vaatepuuna ja ompa kuvaan etualalle päässyt musta Martinasta saatu ilmapallo, joka on kyllä jo parhaat päivänsä nähnyt (en edes huomannut palloa kuvatessani, vasta näistä kuvista sen tajusin olevan tuossa edessä :D).  


Koristetyynyt ovat kodinhoitohuoneessa sotkua paossa ja pöydällä puhtaan pyykin kasa odottaa kaappiin asentajaa. Likapyykkiä sattuneesta syystä on myös aikamoinen kasa ja se kasvaa koko ajan.


Keittiön tasolla on pienimmälle vatsalääkettä ja isompi on näemmä tehnyt mehua pulloon ja unohtanut sen tuohon. Äidin kauppalistantekovälineet ovat myös jääneet sille sijoilleen kauppaan lähtiessä ja muutakin sälää löytyy.


Isä ja tytär olivat piirrelleet minun poissaollessani ja siihenhän kaikki olivat sitten jääneet niille sijoilleen.


Myöskään makuuhuone ei tänään ole kovin edustavassa lyönnissä. Noh välillä näinkin. Tänään en jaksa stressata pikkuseikoista.


Niin mielelläni tahtoisin tämän haasteen leviävän ja näin moni muu minun lisäkseni voisi heittää sen turhan stressin siitä, että miksi MEILLÄ on näin sekaista, kun kaikilla muilla taas koti on AINA tiptop. Tahtoisin tämän haasteen jakaa eteenpäin seuraaviin upeisiin koteihin.


21 kommenttia:

 1. Teillä on niin kauniit puitteet, että ei tuo totuus nyt niin "ugly" ole :)

  Toivottavasti sohvalla lepäilevä neiti on jo kukistanut pöpön ja vauhdikkaammassa menossa.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Ihana kommenttisi toi hyvää mieltä surkeaan päivään. Onneksi tuo neidin olo tuntui kohonevan iltaa kohti. Ensin kyllä vähän huolestutti, kun ei edes vesi pysynyt sisällä.

   Ihanaa viikonloppua teillekin! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Nää oli oikein niitä virallisia sisustuskuvia, pääsisköhän näillä vaikka Avotakkaan...? XD

   Poista
 3. koira ottaa selvästi osaa potilaan oloon :) makuuhuoneen tapetti on aivan ihana, mullekkin tuolee tuota tapettia "sitten isona, siihen miun taloon" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira oli kyllä selvästi tänään allapäin, kyllä se varmasti aisti, että nyt ei oo kaikki ihan kunnossa.

   Tuo Kiurujen yö -tapetti oli myös minun pitkäaikainen haaveeni ja vihdoin sain sen tänne uuteen taloon toteutettua. Haaveita on siis hyvä olla, luultavasti ne joskus toteutuu. :)

   Poista
 4. Voi pieniä lepäilijöitä <3 suloista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! <3 Onneksi tuo pienin lepäilijä tuntui jo hieman paremman kuntoiselta iltaa kohden. :)

   Poista
 5. Mahtava sairastupa meninki! Näyttää hyvin tutulle menolle. Pikaista paranemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! <3 Nää varotoimenpiteet ei olleet kyllä yhtään liioiteltuja edes. :D Onneksi tuo nuorimmainen tuntui jo hieman paremmalta iltaa kohden. Toiveissa on rauhallinen yö.

   Poista
 6. Kiitos haasteesta, voisin koittaa huomenna vastata tähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Riikka! Tosi kiva jos tartut tähän haasteeseen. :D

   Poista
 7. Hauska idea! Kiva nähdä joskus elämänrealiteettia;). Hyviä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna-Sofia! <3 Onhan se hyvä aina välillä palauttaa itsensä maanpinnalle näiden sisustuskuvien kanssa. Kotimme on kuitenkin ihan vain tavallinen koti, eikä näyttelytila, täällä asuu ihan oikeita ihmisiä ja välillä koti tosiaankin näyttää juuri tältä. :)

   Poista
 8. Voih, toivottavasti tauti jo ohi. Ei näyttänyt pahalta, huomio kiinnittyi vain upeaan valon määrään ja kauniisiin puitteisiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi selma! <3 Onneksi tauti tuntuu olevan jo selätetty ja neiti jo lähes täysin oma itsensä. :)

   Valon määrään meidän kodissa olen itsekin erittäin tyytyväinen, se on ehkä se meidän kodin paras juttu. Isot ikkunat tuovat valoa avonaiseen alakertaan kolmesta suunnasta. Jos vaan päivänvaloa riittää niin muita valaisimia ei juuri tarvita. :)

   Poista
 9. Mäkin katsoin, ettei tuo nyt niin pahalta näytä :) Ja jos tämä oli teillä vatsatautikaaos, niin sellainen normiarjen kaaos on varmaan aika pientä :)

  Toivottavasti tauti on pian selätetty! Pienet potilaat ovat niin kovin parkoja sairastaessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Tilda! <3 Kyllä tämä omaan silmään näytti ihan hävityksen kauhistukselta! :D yleensä yritän kodin pitää edes jotenkuten järjestyksessä. Ainakin sellaisessa kunnossa, että viidentoista minuutin pikasiivouksella koti on valmis vastaanottamaan vaikka vieraita, kun koskaan ei tiedä jos joku poikkeaa kylään. :D

   Pienet potilaat saavat kyllä oman sydämen ihan syrjälleen. Onneksi meidän pieni potilas on jo huomattavasti parempi. <3

   Poista
 10. Ihanaa, että haaste leviää. :) Ja voi pieni lapsi raasu siellä sohvalla, sydäntä oikein viilsi kun kuvat näin. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli mukavasti erilainen ja virkistävä haaste, eli kiitos sinulle kun tämän keksit. :)

   Onneksi pieni lapsi on jo parempi. Pienet potilaat saavat aina sydämen syrjälleen minullakin.

   Poista
 11. Kiitos haasteesta! :) Tartun siihen kyllä jossain vaiheessa.
  Eihän teillä niin kauhean sotkuista ole. Vatsatauti on kyllä maailman ärsyttävintä!

  VastaaPoista