lauantai 23. maaliskuuta 2013

More color

Täällä ollaan tervehdytty jo melko hyvin. Saunassa on käyty ja lauantai-ilta on parhaimmillaan juuri nyt. Illan piristeeksi ihanan värikäs ja mukavasti tästä skandinaavisesta tyylistä poikkeava asunto tuolta ison meren takaa. Sitä ei aina tajuakaan täällä vaalean, selkeän ja hieman karunkin skandinaavisen tyylin ympäröimänä, että muualla voidaan sisustella ihan erilaisella tyylillä. Amerikan mantereella ei värejä pelätä, vaikkakin tässä asunnossa on poikkeuksellisesti ihan valkoiset seinät.











Millaisia tunteita tämä asunto teissä aiheuttaa? Piristääkö vai ahdistaako?


Kuvat/images: LA Times
Kuvaus/photos by: laure joliet

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minusta tosi virkistävää nähdä välillä jotain ihan erilaista kuin mikä tämä Suomessa vallitseva skandinaavinen sisustustyyli. Tämä koti vaikutti minustakin juuri tosi pirteältä, mutta samalla pehmoisen kotoisalta. :)

   Poista
 2. Ehdottomasti piristää :). Värit kuvissa on ihanat, mutta pientä "sitä sun tätä" on sittenkin liikaa...lähinnä tuo kasviviidakko ikkunan edessä tuntuu kaatuvan päälle (ja ehkä kirjahylly on hieman liian täyteläinen), mutta muuten on mukavan ja kotoisan näköistä, ei liian sliipattua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se näyttää melkoisen täydeltä ja siltä, että juttuja on vähän liikaa, mutta ehkä se tosiaan johtuu vaan siitä, että ollaan niin pitkään katseltu skandinaavisen tyylin minimaalisia sisustuksia, että kaikki poikkeava tuntuu oudolta. ;D Minustakin tässä kodissa oli jotain tosi kodikasta, vaikka värejä oli paljon ne eivät silti tuntuneet yhtään siltä, että niitä olisi liikaa. Koti oli pehmoisen oloinen, sellainen leppeä. Itse olisin myös vähentänyt noiden viherkasvien määrää, vaikkakin ne toisaalta tuovat aika persoonallisen tatsin tähän asuntoon.

   Poista
 3. Ihana, raikas!! Tuli niin ikävä sinkkuajan kotia, oli väriä ja kaikkea vähän hassunkurisesti sekaisin, ja se oli ihanaa!! Jotenkin on paatunut liikaa harmauteen. Nyt kyllä kaipais kotiin väriä, mutta miksi sitä on niin hirveän vaikeaa lisätä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan täällä pohjolassa niin niukan värin porukkaa, että yleensä koti sisustetaan vain valkoisella, harmaalla ja mustalla, tai sitten korkeintaan beessillä. Iso vaikutus on varmaan sillä, että se on se yleinen täällä vallitseva trendi ja sitä näkee kaikkialla koko ajan. Muualla maailmassa värejä käytetään paljon enemmän ja ennakkoluulottomammin. Nyt vaan ne värikkäät tyynyt, liinat, verhot ja maalipurkit sekä sudit esiin. :D

   Eipä silti, minulla se värien kaipuu nostaa juuri näin keväisin päätään, mutta sitten taas syksyksi kun mennään niin palaan siihen "harmauteen". Eli nuo pienet väripilkut riittävät itselle varmaan toistaiseksi, mutta aina on ihana katsella näitä tosi värikkäästi sisustettuja koteja.

   Poista
 4. Koti näytti oikein pirtsakalta, vaikka itse vähentäisin vähäsen niitä värejä. Ihastuin valkoiseen metalliseen sivupöytään, mistähän mahtaisi sellaisen saada? Se, missä oli taulu yläpuolella ja lamput pöydällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota sivupöytää minäkin kuolailin. On niin herkullisen näköinen yhdistelmä noiden lamppujen ja taulun kanssa, että ei oo tosikaan. Varmasti tuo on ostettu tuolta amerikan mantereelta, joten ihan samanlaista tuskin löytyy täältä, mutta varmasti jossain lymyää sellainen samantapainen täälläkin päin.

   Poista
 5. Kaunis koti, mutta en itse uskaltaisi ihan noin pirteeseen sisustukseen. Kuvia on mukava katsella. :)Tuolla on juurikin haluamani ruskea nahkapalli, mikä osui mun silmään :) Saa antaa vinkkejä mistä tuollaisia saisi, jos vaan tietää. Nimittäin en ole löytänyt.

  VastaaPoista
 6. Aivan tosi ihania värejä! En itse osaisi asua tuolla, mutta näyttää hurmaavalta. Noista beni ouarainin matoista itsekin postasin taannoin, ne on upeita!!

  VastaaPoista