keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Lastenhuoneprojekti etenee

Kuten Facebookissa tänään aamupäivällä lupailinkin jatketaan hieman lapsekkaalla teemalla myös nyt. Eilen huomasin, kun tein postausta tuosta meidän neidin nukkumispuuhasta niin sen, että en ole muistanut teille kertoakaan, että neitokainen on jo noin kuukauden päivät nukkunut omassa huoneessaan.

Äidille tuo siirto oli paljon isompi shokki kuin neidille, joka pääsääntöisesti nukkuu omassa sängyssään todella hyvin. Neidin siirto omaan huoneeseen tiesi myös sitä, että mekin voimme iltaisin nukkumaan mennessä lueskella sängyssä ilman pelkoa, että häiritsemme pienen unia.

Neitokaisen huonetta on myös askel askeleelta saatu valmiimmaksi ja tällähetkellä siellä näyttääkin tältä.


Vieläkin on tehtävää ennenkuin voi sanoa huoneen olevan valmis, mutta pikkuhiljaa edetään. Vieläkään ei ole kiirettä. :) Ainakin tuo kuvakollaasi sängyn päällä vaatii lisäyksiä, lukunurkka hyllyjä ja sellaista pientä. Tuo lipasto ei myöskään ole ihan sitä mitä toivoisin, mutta parempaakaan en ole vielä keksinyt tilalle, joten mennään tällä nyt sitten toistaiseksi.


28 kommenttia:

 1. Vau! Vaikka en pinkistä niin välitä, niin tuossa huoneessa on "sitä jotain" :) Mistä tuo keltainen keinutuoli on? Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis! <3 Olipa tosi kivasti sanottu. :)

   Keltainen keinutuoli on minun vanhani. Olen useaan otteeseen harkinnut sen maalaamista jonkin muun väriseksi, mutta en ole raaskinut, sillä istuinosassa on minun siihen lapsena liimaamiani tarroja, mm. kultapossukerhon iso tarra, varmaan vuodelta -85. :D

   Poista
 2. Ihanan pirteä lastenhuone! Keinutuolia itsekkin ihailin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! <3 Olen tuon keinutuolin maalaamista miettinyt useaan otteeseen, mutta en ole raaskinut. Nyt ajattelin saada tuon keltaisen toimimaan tuolla. :)

   Poista
 3. söpö huone :) tuo raitatapetti on ihana! meillä taitaa olla samaa, mutta harmaana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me hankittiin tuo raitatapetti huoneeseen ennenkuin meillä oli tietoa siitä, että meilel on tulossa perheenlisäystä. Ensin ajattelin, että meidän pitää vaihtaa tapetti, en siis nähnyt sitä niinkään lastenhuoneen tapettina, mutta nyt on mieli ihan muuttunut. Pidä tapetista tytön huoneessa kovasti, ei se ehkä ole se perinteisin lastenhuoneen tapetti, mutta eihän sen tarvitsekaan olla. :)

   Poista
 4. Ihanan pirteä ja iloinen huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J! <3 Sitä iloisuutta, pirteyttä ja söpöyttä on yritettykin huoneeseen saavuttaa, mukava kuulla siis, että sellainen vaikutelma siitä tulee. :)

   Poista
 5. Huone näyttää tosi kutsuvalta ja viihtyisältä:) Varmasti teidän pieni neiti leikkii siellä mielellään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos minttu! <3 Kyllähän tuo neiti tuolla tuntuu ihan kivasti viihtyvän. Tosin on ollut meillä vasta lähinnä aamun ja illan leikeissä, koska yksin en neitiä yläkertaan vielä päästä ja päivisin itsellä alakerrassa askareita.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Vekarus! :) Tapetti on nyt itsellekin tosi mieleinen, vaikka aluksi pidin sitä vähän turhan vahvana pienen tytön huoneeseen.

   Poista
 7. Ihanalta näyttää. Te sitten päädyitte tuohon Pilviverhoon, tosi hyvin sopii huoneeseen. Olen itsekin phkäillyt Jampan huoneeseen hyllyä, ja miettinyt tuon String Pocketin ja jonkun hieman isomman hyllyn välillä, isompaan kun mahtuisi kirjojakin, mutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että muistit minun verhoa pähkäilleeni. :) Lopulta sain sitten päätöksen tehtyä, eikä kyllä yhtään harmita. Mielestäni näyttää ainakin tosi kivalta. Vähän kuin pehmentää tuota aika vahvaa raitatapettia.

   Meilläkin tuo String on lähinnä sellainen display case ja kirjasäilytys pitäisi saada tuohon tuon nojatuolin taakse. Suunnitelmat elää jo, kun vaan pääsisi ne toteuttelemaan vielä. ;D

   Poista
 8. Ihana huone! Keltainen keinutuoli on kyllä raikas piristys huoneessa, sopii yllättävän hyvin.

  Mäkin niiin odotan sitä että saataisiin toi meidän pienempi mies isoveljen kanssa yhteiseen huoneeseen ja sais iltaisin makuuhuoneen omaan käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin vähän yllätyin siitä, miten hyvin tuo keltainen uppoaa tuonne. Mutta, ehkä se on se, että lastenhuone saa pursuta iloisia värejä, eivätkä ne tunnu olevan liikaa. :)

   Minä ikäinen teidän nuorimmainen on?

   On kyllä ihana, että makuuhuone on nyt vain meidän vanhempien käytössä. Ei haittaa vaikka jutustelee vielä nukkumaan mennessä tai lueskelee tai mitä nyt sitten keksiikään... ;) Aiemmin tuntui, että neiti meinasi aina herätä uniltaan kun kömmittiin nukkumaan, vaikka olisi kuinka hiljaksiin yrittänyt olla.

   Poista
 9. Todella kaunis huone. Ihana piriste tuo keltainen keinutuoli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! <3 Keinutuoli tosiaan tuo energiaa huoneeseen. :)

   Poista
 10. Ihana lastenhuone, meillä vasta suunnittelu edessä.

  Mistä nuo pinnasängyn pussilakanat on? Ja toinen kysymys.. Entä musta westie-profiili joka hyllyssä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3

   Pinnasängyn pussilakanat on ostettu Ikeasta. Ihan samaa mallia ei taida heillä olla, mutta yksi jossa seikkailee samat eläimet kylläkin. :)

   En kyllä yhtään muista mistä olen ostanut tuon koira-profiilin. Miten olen voinutkin sen niin unohtaa. Se on itseasiassa pieni liitutaulu. Minulta löytyy muuten kaapista vielä toinen samanlainen, eli jos haluat itsellesi samanlaisen niin voin sen sinulle myydäkin. :) Ota siinä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse.

   Poista
 11. Voi että, aivan ihana pienen tytön huone! <3 ja tuo lipasto sopii sinne todella hyvin, sen ansiosta huone ei ole pelkästään hieno ja värikoodattu, mikä sinälläänkin on kaunista katseltavaa, vaan huone on myös hyvin tyylikäs ja persoonallinen! :) Kaikki käyttää nykyään valkoisia kalusteita... kuten kyllä itsekin haluaisin, kukkaro vaan sanoo ei ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Cherry, puhuitpa ihanasti! <3 Lipasto sopii kyllä muuten huoneeseen, mutta se ei ole ehkä se toimivin säilytysjärjestelmä. Uskon myös, että tähän meidän neidin huoneeseen ei oikein valkoinen kaappi kävisikään. Pitäisi olla puunsävyä tai maalattu joksikin hauskaksi.

   Poista
 12. Kivalta näyttää pikkuneidin huone! Meilläkin on lastenhuone jälleen työnalla, ja laitankin siitä postauksen viimeistään huomenissa blogiini. Oon muuten back, ainakin toistaiseksi. Bloggailu innostaa taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Tilda että oot back! Lisään sun blogin pikimiten tuohon sivupalkkiin! <3

   Poista