torstai 12. syyskuuta 2013

Haaveissa vain...

Kun nyt tällä viikolla on ollut asiaa valaisimista niin jatketaan sitten samalla linjalla eteenpäinkin. Tunnustan, että rakastan valaisimia. Olen pienestä asti tykännyt kierrellä kauppojen valaisinosastoja ja tutkailla erilaisia vaihtoehtoja. Valaisimissa vain on jotain sellaista mikä herättää mielenkiintoni. Sattumalta tänään tuli Länna Möblerin uutiskirje, jossa kerrottiin, että kaikki heidän valikoimansa valaisimet ovat alehinnoin. Meilläkin olisi tällä hetkellä ehkä tarvetta muutamalla valaisimelle, mutta nyt ei vaan yksinkertaisesti pysty yhtään haavetta toteuttamaan, vaikka alehinnat hieman kutkuttelisivat niin tekemään. Haaveillahan silti aina saa ja ihan mukavaahan se onkin koota haavekollaaseja. Nyt jos budjetissa ei tarvitsisi nipistellä niin nakkaisin ostoskoriin mielelläni seuraavat valaisimet.



Gubi PD2 Lattiavalaisin
Tom Dixon Copper Shade
&Tradition Milk -pöytävalaisin
Ferm Living Deer -seinävalaisin
Normann Copenhagen Norm 03 -kattovalaisin
Muuto Wood Lamp -pöytävalaisin


Miehellä on tänään työn puolesta iltamat tiedossa, joten me tytön kanssa vietetään sitten tyttöjen iltaa. Jospa katsottais joku laadukas prinsessaelokuva netflixiltä ja syötäis vähän suklaata ja popcornia. Kuulostaa ihan hyvältä torstai-illan ohjelmalta. :D



Kuvat/images: Länna Möbler

7 kommenttia:

  1. Voi ei, itselläkin tuo &Traditionin Milk valaisin ollut haaveissa jo pitkään vähän samalla "muuten vaan" periaatteella, ihana lamppu!

    -Katri

    VastaaPoista
  2. Milk <3 Jonain päivänä se muuttaa meillekin!

    VastaaPoista
  3. Mä huomasin saman uutiskirjeen ja Artekin ja Tom Dixonin valaisimia niin mielelläni kotiuttaisin. :)

    VastaaPoista
  4. Tuo vaaleanpunainen bambi <3 Niin ihana! Vielä kun raskis tehdä reikiä Murun huoneen seiniin, niin sais joskus taulut paikalleen ja ois järkeä seinälamppu hommata.. :)
    - http://carouselia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Ihanat valaisinvalinnat, puhumattakaan iltasuunnitelmista :)

    VastaaPoista
  6. Nuo kyllä kelpaisivat minullekin! ;)

    VastaaPoista
  7. Olohuone ja keittiö kaipaavat kipeästi valaisinta, varsinkin nyt kun illat ovat jo todella pimeitä. Taidanpa aloittaa nettishoppailun...

    VastaaPoista