maanantai 9. syyskuuta 2013

Mattotoiveita

Huh, viikonloppu vierähti taas ihan turhan nopeasti. Vietettiin viikonloppua mummolassa ja siihen mahtui taas paljon. Lauantaina järjestettiin ihan extempore rapujuhlat ja tuoksuteltiin kolmeviikkoista vauvaa. Sunnuntaina otettiin miehen kanssa laatuaikaa kaksin ja suunnitettiin sienimetsälle. <3 Kuiva syksy ei vaan oikein suosi sienestystä, mutta kyllä me sentään jotain saatiin kotiinkin asti. Tärkeintä taisi olla kuitenkin se yhdessä olo ja upean syksyinen metsä. Jos voisin niin olisin sienimetsällä varmaan joka päivä. 

Tänään bongasin netistä tiedon, että Kodin 1:sen verkkokaupassa kaikki matot ovat tänään -30% plussakortilla. Minä olen niin monta kertaa käynyt näitä seuraavan kollaasin mattoja kuolailemassa, että nyt kyllä houkuttaisi aika isolla vaihteella. 

Lisäksi silmiin osui Annon uudet valokirjainvalaisimet, ne julkaistaan 13.9, eli tämän viikon perjantaina. Uskoisin, että ne muodostuvat melkoiseksi hitiksi, sillä hintakaan ei niissä mielestäni ole ollenkaan paha ja valikoima kirjaimissa on aika hyvä. Meille tämä A-kirjain olisi aika passeli. 


Anno Siksak puuvillamatto
Anno Valokirjain
Anno Pisara bukleematto
Anno Maja puuvillamatto


Oletteko löytäneet Annon mattomallistosta omia suosikeitanne? Ja oletteko jo kenties niitä kotiuttaneet? Onko mattojen laatu ollut hyvä?


Kuvat/images: Kodin 1

25 kommenttia:

  1. Annon matot (ja muutkin jutut) on kyllä kivoja! Voisin ottaa ne kaikki kotiini:D Itse myös luulen, että nuo valokirjaimet tulee olemaan hitti:) Hienoja kyllä ovat!
    http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Kodin 1 on selvästi onnistunut uuden mallistonsa kanssa pysymään trendien matkassa. :)

      Poista
  2. Annon mallisto oli yllättävän kiva. Minua eniten kiehtoo saunatekstiilit, mutta matotkin on ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpäs ollut Annon saunatekstiilejä aiemmin noteerannutkaan, mutta nyt kun sanoit niin kävin katsomassa ja tykästyin tosi kovasti. Kiitos siis vinkistä! :)

      Poista
  3. Upeita juttuja oot löytänyt.
    Parit Joker -matot ollut. Ei moitittavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enemmän tuossa Annon valikoimassa ongelmaksi muodostuu se, että miten rajata kaikki muut kivat pois kuvista. :D Yllättävän nappiin siis on malliston kanssa osuttu.

      Poista
  4. Annolla on kyllä paljon kaikkea kivaa! Tuo kirjainvalaisin on aivan ihana ja se onkin päätynyt omalle haavelistalleni. Ja annon matoista omat suosikkini on juuri tuo siksak matto,laituri-matto ja lankku-matto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin pidän oikeastaan kaikista Anno-malliston matoista. :) Tuo kirjainvalaisin onkin kyllä ihan mielettömän kiva. Mielelläni näkisin sen kyllä meilläkin. :)

      Poista
  5. Livenä tuo valokirjain oli tosi hepponen eli sijoittamisessa saa olla tarkkana ettei kaadu. Kivan näköinen se muutoin kyllä on ja harmikseni en tajunnut katsoa valon väriä. Oln myös kuullut, että tuohon kirjaimeen ei pystyisi vaihtamaan lamppua sitten kun se palaa lopullisesti. Hyvä idea, kiva ulkonäkö muttei ehkä hinta-laatusuhteeltaan kauhean hyvä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ohhoh, olipa aika pettymys kuulla tämä. :/ Tuon heppoisuuden ymmärrän ehkä paremmin, mutta tuo, että lamppua ei voi vaihtaa niin kuulostaa kyllä melko ihmeelliseltä.

      Poista
    2. Toivon kovasti, että saamani informaatio ei pitäisi paikkaansa. :) Ja noi valokirjaimet oli nähtävillä ainakin Ruoholahden myymälässä Helsingissä kuun alussa Sisustuspäivillä.

      Poista
  6. Meillä on Annon Viiru -matto. Muitakin Annon mattoja olin haaveillut, esim. tuo siksak, mutta sen valkoinen ei ollut kirkkaan valkoinen ja murrettu ei meille sopinut. Ihan laadukas on Viiru ollut, tosin ei kestä kisun kynsiä ja jostain syystä herrat rakastuivat mattoon ja sitä on kynsittävä aika ajoin.. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin välillä jotkut matot saavat kissan toimesta kyytiä ja se on kyllä harmi, sillä tietyntyyppisiä mattoja ei voi edes harkita. :/ Minä en tuota Siksak-mattoa ole nähnyt livenä, harmi jos se on liian murrettu valkoinen. Joskus silti tuntuu, että liikkeiden valotkin vääristävät mattojen väriä ja todellisuus paljastuu vasta kotosalla.

      Poista
    2. Sekin on totta, onneksi melkein aina on vaihto- ja palautusoikeus niin voi sovittaa kotona. Silloin tosin pitää kissat laittaa jemmaan, etteivät kajoa sovitusmattoon jos se pitää palauttaa :D

      Poista
  7. Kivoja mustavalkoisia juttuja. Meilläkin A-kirjain olisi aika kova ;) Tosin melko huijausta, jos lamppua ei voi vaihtaa kun se on palanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä minustakin melko ihmeellistä, että lamppua ei voi vaihtaa. Toivottavasti tämä olisi vain huhupuhetta, tai jitenkin korjattavissa.

      Poista
  8. Kotiutin Annon Pandora- villamaton viimeksi kun Kodin1:llä oli matot -30 % ja täytyy kyllä myöntää, että hiemoinen pettymys oli hintaansa nähden. Toki matto on kaunis ja helppo pitää puhtaana, nimimerkillä kokemusta sillä onnistunut saamaan mansikkamehutahroista koirankakkatahroihin puhtaaksi ja hajuttomaksi mutta ihmeellinen luiru se kyllä on eikä pysy parkettilattiassa paikallaan vaikka alla on kolmet liukuestematot.
    Ja kuitenkin harkitsen jonkun toisenkin Anno maton kotiuttamista?! Valokirjaimet kyllä hotsittaa ja kovasti täälläkin päin ;-)

    -Katri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Annon uudet kuosit on vaan niin kivoja ja hintakin on niissä vielä varsin kohtuullinen, eli ymmärrän ihan täysin sinua. ;) ikävää vain, että matto tuntuu lötköltä...

      Poista
  9. Annolla on kyllä kivannäköisiä mattoja! Voisin kelpuuttaa niistä useammankin, mutta onneksi meillä ei ole nyt tarvetta uusille matoille, säästyy rahat tällä kertaa ;) Mustavalkoinen Pandora meillä on tytön huoneessa, siihen ollaan oltu tyytyväisiä. Varsinkin kun se irtosi hyvin kohtuulliseen hintaan -40% alelappusella... Kodin ykkösen uusimmassa kanta-asiakaspostissa oli muuten koodi, jolla saa yhdestä vapaavalintaisesta verkkokaupan tuotteesta 30% alennusta. Sillä sorruin ennakkotilaamaan N-valokirjaimen, ajattelin että eiköhän se ole 35 euron väärti, vaikka olisikin vähän heppoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muuten tuosta -30% vinkistä. Raaskisikohan sitä itsekin tuon valaisimen tilata, kun alennuksella saisi. Ja uskon, että varmasti on hintansa arvoinen. :)

      Poista
  10. Äääh! Eilen kävin Kodin1:ssä tarkoituksenani käydä katsomassa, miltä tuo A-valaisin näyttää livenä. Nyt vasta tätä postausta lukiessani tajuan, etten sitten muistanutkaan..

    P.S. Tervetuloa tutustumaan tuoreeseen blogiini http://carouselia.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko kirjainvalaisimia jo nähtävissä? Luulin, että lmestyvät vasta perjantaina myyntiin.

      Ja kiitos, tulen varmasti vierailuille! :)

      Poista
  11. Minäkin ennakkotilasin tuon kirjainvalaisimen ja hinnaksi jäi vain 35€ :). Siihen ei tosiaan voi vaihtaa lamppua, mutta uskoisin että se sisällä oleva ledvalonauha kestää sen luvatut 10.000 tuntia! Onhan se kuitenkin melko pitkäikäinen!

    VastaaPoista