perjantai 22. marraskuuta 2013

Grey is the new black

Syystyynyt alkoivat ottaa päähän jo muutama viikko sitten, mutta vihdoin ärsytys oli kasvanut potenssiin kymmenen, joten jotain piti tehdä ja äkkiä. Seurasi ärhäkkää miettimistä, mitä tilalle? Ihan niitä kaikkein jouluisimpia tyynyjä en vielä tahtonut esiin kaivaa, vaan nyt tarvittiin jotain talvista, muttei vielä kovin jouluista. Harmaata siis. Onneksi minulla on jonkinlainen fiksaatio kivoihin tyynynpäällisiin (joita ostelen aina alesta), joten varastosta löytyy ilman kauppakierrosta varmasti jotain sinnepäin sopivaa ja tällä kertaa löydöt olikin mielestäni tosi kivat. 

Olohuoneen ilme muuttui heti kerrasta rauhallisemmaksi ja mattokin sai kivasti väriparia sohvalta. Nyt kelpaa taas hetken huilahtaa, kunnes täytyy kaivella ne punaiset tyynyt esiin. Nyt hukutan teidän kuvatulvaan niistä harmaista tyynyistä sohvalla. Koettakaa kestää.Tämä valkoinen karvahanuri tuli kesken kuvauksen asettelemaan peppuaan tyynyille ja ilme kertoi, että eiköhän niitä kuvia nyt tullut jo napsittua ihan tarpeeksi.

Mukava viikonloppu tiedossa. Juhlitaan perheiden kesken tuota miestä ja saan kokata oikein kunnon porukalle hyvää ruokaa. Ohjekirjoja ja nettiä on selattu viimepäivät ahkerasti ja menu on vihdoin koossa. Ei mitään turhan hienoa, vaan sellaista maanläheistä ja vuodenaikaan sopivaa. Paljon juureksia ja kasviksia, sekä juhlapöydän kunkkuna kinkku. :D Täytyy todeta, etten ole aiemmin koskaan paistanut kinkkua, vaan aikaisempina vuosina meillä on näihin aikoihin syöty kalkkunaa, mutta vaihtelu virkistää. 

Leppoisaa perjantaita ja antoisaa viikonloppua! <3 Palailen juhlatunnelmista luultavammin sunnuntaina. 

8 kommenttia:

 1. Mullakin tuli totaalikyllästyminen väreihin ja vaihdoin sohvatyynyt harmaiksi ja valkoisiksi :) Tosi harmoniset värit kuvissa. Matto-tyynyt-hauva-sohva sopivat hienosti yhteen.

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköinen kokonaisuus :) meilläkin karvakorvat hinaavat ahterinsa sohvalle aina kun yritän kuvailla :D söötti tuo teidän koiruus!

  VastaaPoista
 3. Hyvin kestettiin, näyttää tosi hyvälle. Olen itse niin tylsimys, että harvoin uskallan revitellä kuin mustan, valkoisen ja harmaan sävyillä! :) Kyllä tuonne kuitenkin punainen hyvin sopii sekaan.. :)

  Heli

  VastaaPoista
 4. Miten ihmeessä olen missannut, että teillä on noin upea matto. Ja tuo kynttilälyhtykin ja jalan kuvio on kiva. Ihanan seesteinen nyt tuo teidän olkkari!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivalta näyttää! Jännä muuten, miten nuo koirat aina löytää parhaat paikat löhöilylle!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis ja harmoninen kokonaisuus :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kaunista! Kyllä harmaa on kiva väri, ei ehkä taivaalla mutta sohvalla sitäkin kivempi. :) Ja ihana karvahanuri!

  VastaaPoista
 8. Harmaa on kyllä hyvä valinta tähän vuodenaikaan. Ei vielä täysin jouluista, mutta ei paljon muutakaan. :)
  Onnitteluja ukkelille sinne.
  Ja rapsutuksia valkoiselle karvahanurille, ihana onkin. <3

  VastaaPoista