keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Yllättävä väripari

Tänään hymyn huulille toi makuuhuoneen onnistunut värileikki. Miten yllättävä ja jouluinen tästä yhdistelmästä tulikaan, tumma violetti ja punainen sopivat yhteen todella hyvin. Tasaraitatyynyt modernistavat melko romanttiskuvioista pussilakanaa juuri oikealla tavalla. En halunnut peittää tyynyjen ja peiton liittoa päiväpeitoilla vaan viskasin päälle vain tuon pienen virkatun peiton, hyvin menisi silti ilmankin. 

Puuvillasatiininen pussilakana tuntuu hyvältä, mutta trikoiset tyynyliinat vielä paremmilta. Jospa vain raaskisin ostaa saman sarjan pussilakanatkin, tai jos joulupukki kuulisi vienon toiveen. ;)
Lököisää keskiviikkoa! <3

8 kommenttia:

 1. Raikas ja nätti kokonaisuus :) meille tulee muuten tuota samaa tapettia makkariin, oon ihan rakastunut siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MS Ordinary! :)

   Tuo tapetti on aivan nappivalinta makuuhuoneeseen! En kadu tätä tapettia kyllä hetkeäkään. <3

   Poista
 2. Iih mitkä värit makkarissa, niin rakastan värejä ja tällainen makkari on niin iloinen poikkeus niin tasaharmaan musta-valkoisen blogistanian kuvavirrassa!! Meillä on näköjään samat lamputkin makkarin katossa...jesh! mun mielestä se on kuin tyyny joka on ripustettu kattoon, kuinka sopiva siis makkariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Outi! <3 Minäkin rakastan värejä ihan hirmuisesti! Yritän nuo olotilat pitää vähän vähemmillä väreillä (tai pinnat ainakin vaaleina ja värit vaan somisteista), ettei kyllästy niihin niin nopeasti, mutta joissain huoneissa on ihana vähän revitellä! :)

   Tuo lamppuhan on kuin tehty makuuhuoneeseen! Se ihan totta näyttää kyllä tyynyltä! :D On kiva myös kun hauskaa muotoilua saa pikkurahalla, lompakko kiittää!

   Poista
 3. Marimekon kuusikossa-kankaasta löytyy muuten sama väripari, näyttää hauskalta :) Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä muuten näkyy olevankin ja samalla huomasin, että muutamassa viime joulun kankaassa oli samat väriparit. Joku muukin on siis hoksannut näiden yhteensopivuuden. :D Itse tykkään kovasti!

   Poista