keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Mietteitä ja muisteloita

Viime aikoina on sisustusinspiraationi ollut melkoisen kateissa, en tiedä onko ilmassa syysmasennusta, vai onko tämä alkuraskaus vaan vienyt mehut entistä tehokkaammin. Ehkä nämä asiat ovat yhdessä tehneen sen, että minusta on tullut sellainen aikaansaamaton vätys. Hah. No, mutta ennen kun puuhasin puhtia täynnä tytön päiväuniajat, niin viimeaikoina on tuo sohva kutsunut kyllä vähän turhankin tehokkaasti jokaisella vapaahetkellä. Toivon, että tämä olotila on vain väliaikaista ja alkaa pikkuhiljaa joulun lähestyessä kaikota, sillä paljon olisi tehtävää. Toisinaan päähän sattuu joku hyvä idea, mutta kun ei ole tykötarpeita sitä heti siinä hetkessä sitä toteuttaa, katoaa se päästä taas hyvin nopeasti. Tunnistaako joku muu itsensä tästä löpinästä...?

Olenkin yrittänyt vähän viritellä itseäni joulutunnelmiin ja virkeämmälle mielelle katselemalla kuvia viime joulun alta. Olin kyllä melkoisen yllättynyt, sillä enhän muistanut ollenkaan puolistakaan jutuista, mitä silloin tuli tehtyä, tai kuinka kotia tuli sisustettua. Olenko minä muka saanut kodin näyttämään tuolta ja miten nuo kuvat ovat niin kivannäköisiä. Ehkä täältä suosta vielä noustaan, mutta sitä odotellessa kertaanpa joitain kuvia viime vuodelta teidänkin kanssanne. Tältä meidän keittiössä näytti viime jouluna. <3
Kukat, niitä nyt kyllä tarvittaisiin, ne kyllä piristäisivät mieltä ja kotia. Meillä vaan leikkokukat on melkoisen harvinainen näky, sillä kissapoika tykkää niistä tai oikeammin niiden maljakossa olevasta vedestä, ihan liian paljon. Jos niitä joskus on niin, niitä saa kyllä vahtia silmä kovana, ettei kissa pääse vesileikkeihin. Pirskatin katti sanon minä. ;) Mutta, onneksi nuo joulukukat on enimmäkseen tuollaisia mullallisia versioita niin ei kisu niistä ole kiinnostunut. Jokohan muuten hyasintteja löytyisi kaupoista...?


5 kommenttia:

 1. oih ja voih mikä ihana kuusi..hei joko tapettilahjakortin voittaja on ratkennu??t:malttamaton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mehtäemäntä! :) ei oo vielä ratkennut, kun olen odottanut inspiraatiota lähteä taulukoimaan niitä 150 osallistujaa ja kaikkia arpojaan. Nahjus mikä nahjus. ;) Kyllä mä sen lähipäivinä saan tehdyksi, eli tulossa on. :)

   Poista
 2. Kauniita joulukoristeita! Täälläkään ei ole vielä saatu paljon tehtyä joulukoristeluun liittyen, mutta eihän tässä vielä kiirekään ole :)

  VastaaPoista
 3. Minultakin on joulumieli kateissa. Energiaa onneksi on taas löytynyt marraskuun alun pimeyden jälkeen, mutta ajatus reilun viiden viikon päästä tulevasta joulusta hieman kauhistuttaa, kun mitään ei ole tehty.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se on varmaan tuo harmaus ja vesisade mikä tuollaisen aiheuttaa :) Eikä sitä nyt aina tarvitse täysillä mennä, hyväkin välillä vähän hengähtää! Hyvää alkavaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista