sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Sydäntoppis

Eilistä vietimme mummolassa ja kävimme lapsuuden koulussani järjestetyllä sadonkorjuulounaalla. Voi ei, että oli jotenkin todella liikuttavaa käyskennellä vanhassa ala-asteessani, joka nykyisin ei enää toimi kouluna. Kaikki oli niin tuttua ja erilaisia muistoja tulvahteli mieleeni vaikka miten paljon. Mieleeni tuli ne kavereiden kanssa kirjoitellut värssykirjat, salaiset viestilaput, poikien pyyhekumisodat, kirpeät pakkasaamut parijonossa odottamassa kouluun sisäänpääsyä ja hyvät koululounaat (nimenomaan, sillä koulumme keittäjänä toimi tätini, joka itse valmisti ruuan koulun keittiössä ja se oli OIKEASTI todella hyvää, ei puhettakaan laitosmössöstä!). Ruuan jälkeen käytiin myös sytyttämässä haudoille kynttilät ja pimenevässä illassa kynttilämeren keskellä käyskentely tuntui ihan taianomaiselta. Uskomattoman kaunista!

Meidän tyttö sai päälleen eilen ensimmäistä kertaa ihanan Mini Rodinin Heart -talvitakin, jonka ihanainen Hanna lähetti meille MiniMintistä. Pienen metsästyksen jälkeen löysin punaiset kevyttoppahousut takin kanssa pidettäviksi. Punaiset asusteet löytyivät mummon varastosta, sillä itselläni ei ollut tuuria niiden löytämisestä kaupoista. Oi miksi kaikki lasten toppa-asut ja asusteet ovat pinkkejä? Rehellisiä punaisia juttuja ei enää tunnu löytyvän, saa siis vinkata jos tietää mistä löytyisi.


Hanna muuten vinkkasi samalla, että Minimintissä on meneillään melkoinen toppa-ale ja niin kyllä näyttää olevankin. 
Muuten enää viikko aikaa osallistua tapettiarvontaan! Hopihopi! :D* Yhteistyössä Minimint

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No niinpä! :D Olisin minä jo aiemminkin liittynyt, jos olisi ollut pussissa pätäkkää. Niin pitkään niitä jo kuolaillut, että oli se aika saada meillekin. ;D

   Poista
 2. Onpas söpö toppatakki! Nettikaupan kuvissa takki ei näytä kivalta, mutta teidän tytön päällä tosi söpöltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookin! :) Olen vähän samaa mieltä, että takki ei pääse kuvassa oikeuksiinsa. On tosi suloinen ja ihan hirmu lämpimän oloinen.

   Poista
 3. TO-DEL-LA herkullinen takki! Jotain ihanan retroa tuossa takissa. Saman pinkkiongelman kanssa olen painiskellut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sydänkuosi on niin retro, mutta kuitenkin niin suloinen. Sydämiä ei voi vastustaa! :D Mä havahduin tuohon ongelmaa vasta tänä syksynä, mutta se on kyllä aivan totta, että tytöille tarjotaan vain ja ainoastaan pinkkiä eri sävyissä. Välillä sitä kaipaisi jotain muutakin.

   Poista
 4. voi kuinka söpö takki :) Mulla oli kans viime talvena sama ongelma etten löytänyt punaisia asusteita! Viime talvena ostin metsolasta punaisen tupsupipon, jossa on valkoinen tupsu! :) En tiedä onko niitä enää siellä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Kiitos vinkistä. Metsolasta tosiaan voisi löytyä. Menen samantien tarkistamaan valikoiman. :)

   Poista