tiistai 21. tammikuuta 2014

Helppo pitsivalaisin DIY

Jäätiin tytön kanssa vielä alkuviikoksi mummolaan ja mikäs täällä on ollut olla, kodikkaan puuhellan lämmössä ja mummon hoivassa. Harmi vaan, että täälläpäin pakkanen on huidellut koko ajan siellä 20 asteen kylmemmällä puolen. Eli nenää ei ole paljon ulos uskaltanut työntää. Sisällä oleskelukin vähän jo tympii, eli saisi pikkuhiljaa pakkaset vähän jo hellittää. Rattikelkka odottaa ulkosalla laskijaa. Itse testasin kelkkailua viikonloppuna, mutta totesin, että noups, ei käy enää tällä mammalle. Hyvä kun juuri ja juuri pääsin taipumaan kelkan ajoasentoon tytön taakse. "Hieman" vatsa ottaa jo vastaan. :D

Pappa ja mummo olivatkin askarrelleet keittiöön aika kivan uuden valaisimen. Idea valaisimeen saatiin äidin kanssa jo varmaankin viime talvena jostain ulkomaisesta blogista. Tosin tuota toteutusmateriaalia saatiin odotella aika pitkään, sillä sitä ei ollut vielä Ikean valikoimissa täällä periferiassa. 

Eli kyseinen valaisin  on tehty Ikean metallipitsiseen kynttilälyhtyyn poraamalla pohjaan reikä, josta pujotettiin lampun kanta sisään. Melko easy peasy DIY siis. 


Mukavaa tiistaipäivää! 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös ookin aika hauska! On melko uniikki, eikä ollut vaikeaa. :)

   Poista
 2. Ompas hauska idea! Olin muuten laittavinani sinulle reilu viikko sitten haaste-viestin blogiisi, mutta ei tainnut tulla perille? Syhinässä on siis haaste sinulle: http://syhina.blogspot.fi/2014/01/haasteena-bloggaajan-paikka.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Syhi! :)

   Laitoit kyllä ja mielestäni viestiisi vastailinkin. Mun blogituspaikka on tällä hetkellä vaan melkoisen myllerryksen vallassa, sillä työ/vierashuoneesta on muodostunut pienimuotoinen varastotila. Kääk! Tosin työpiste on lähikuukausien aikana siirtymässä muualle, kun tästä pitäisi sitten tehdä huonetta tuolle tulevalle vaaville.

   Poista