maanantai 13. tammikuuta 2014

Tanssikengät jalkaan

Mikä ihana auringonpaiste! Ah miten hyvää se tekeekään niin pitkän ajan jälkeen. Tänään tytön kanssa ulkoiltiin pitkä tovi pakkasesta huolimatta ja posket oli omenaiset pitkäänsä, kun sisälle päästiin. Auringonpaiste antoi myös sen ikävän huomion miten pölyistä kotona on. Noh, kunhan paistaa, pölyistä viis. 

Meillä oli suuria suunnitelmia kodinlaittamisen suhteen viikonlopuksi, mutta jotenkin siinä kävi niin, että ei me sitten saatukaan yhtikäs mitään aikaiseksi. Ulkoiltiin kyllä ja roskakaappi on nyt kyllä ihan viimoisen päälle puunattu, sillä sinne sattui sellainen pikku juttu kuin "Operaatio hiiri"! Iiks. Kuuntelin lauantaiaamuna, että mitä ihme rapinaa kaapista kuuluu, luulin ensin, että siellä joku roskiin laitettu muovi vain rapisee, mutta äänen vain jatkuessa alkoivat hälytyskellot soida. Ja jeps, hiirihän se sinne oli päättänyt muuttaa pakkasta pakoon. Hiirenpyydys on asennettuna, mutta vielä ei ole saatu saalista. Pelästyikö kenties ja lähti karkuun. Odotellaan. 

Eilen käväistiin melko nopeasti shoppailemassakin. Tosin mitään sen kummempaa ei ollut hakusessa, eikä me juuri mitään sitten löydetykään tai no neiti löysi kyllä. ;D Kierrettiin H&M:ää ja siinä lastenvaateosastolla neiti kertoi, että minä tarvitsisin tuollaiset tanssikengät ja mekon. "Tanssikengät" olivat sopivasti alennuksessa ja kokokin vähän vielä reilu, joten niistä ehkä on iloa vielä ensi kesäksikin. Neiti rutisti vaatepussiaan sylissä koko lopun shoppailuajan ja vaati useaan kertaan kotiinlähtöä (ilmeisen kiire sovittelemaan uusia vaatteita ja asusteita). Kotiintullessa hyvä, että ehdin ulkovaatteet riisua, kun jo piti saada uudet vetimet päälle ja musiikki soimaan. Prinsessa mikä prinsessa, ja saakin olla jos itse haluaa. Tanssimusana tällä kertaa vain ei niin prinsessamaista Stratovariusta, joka kyllä toimi liikuttajana paremmin kuin hyvin.
Ja välillä kissaa piti käydä vähän halimassa.*Hanna Minimint:stä laittoi muuten viestiä, että heillä on melkoinen ale käynnissä verkkokaupassaan. Aleprosentit on aikamoisen huimat, jopa -70 %. Alesta löytyy mm. sellaisia merkkejä kuin Paul Frank, Mini Rodini, Dimesione Danza, NUNUNU ja Oh Baby London. Kaikkiin tilauksiin lisäksi 16.1 asti ilmaiset postikulut! *blogiyhteistyö

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Elina! :)

   Toivottavasti kuvista välittyi se hyvä fiilis mikä kuvaushetkellä vallitsi.

   Poista
 2. Söpösiä hyvänmielen kuvia! <3

  Blogissani olisi sinulle haaste, lähdetkö mukaan:
  http://syhina.blogspot.fi/2014/01/haasteena-bloggaajan-paikka.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Syhi! <3

   Ja kiitos myös haasteesta. Tuo onkin tällä hetkellä aika haasteellinen toteutettava, sillä nykyinen työ/vierashuone onkin muuttunut viime viikkojen aikana melkoiseksi varastosekamelskaksi. :D Pitänee ensin suorittaa pieniä raivausoperaatioita siis. ;)

   Poista
 3. Heippa! Satutko muistamaan mistä tuo teidän lattialaatta on? Me yritetään epätoivoisesti etsiä vaaleaa laattaa, mutta ei tunnu löytyvän mieleistä. Tuo teidän laatta näyttää upealta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meidän laatta on Pukkilan valikoimista Cotton Bianco, mutta muistaakseni juuri tämän kyseisen laatan valmistus on lopetettu. :( Laatta on ollut kyllä todella kiva, se on mukavasti harmahtavan valkoinen ja pinnaltaan juuri sopivasti eläväinen.

   Etsimme aikoinamme oikeanlaista laattaa todella kauan, sillä mistään ei tahtonut löytää joko ihan puhtaanvalkoista tai hieman harmahtavan sävyistä vaaleaa laattaa. Kaikki valkoiset laatat olivat aina sinne kellertävään kallellaan.

   Toivottavasti te löydätte jostain juuri oikeanlaisen laatan. :)

   Poista