tiistai 7. tammikuuta 2014

Toinen puolikkaani

Täällä on kärvistelty flunssan kaameassa otteessa. Olo on välillä vetänyt melkoisen voimattomaksi ja nessuja on kulunut paketti jos toinenkin. Tänään kuitenkin olo antaa jo pieniä viitteitä siitä, että parempaa on tiedossa. Hurraa! Jotta, tästä päivästä olisi tullut erityisen mukava, niin pääsimme tänään vihdoin suorittamaan tuon rakenneultran, joka joululomien vuoksi hieman venähti pitkälle. Voi toista pientä venyttelijää, joka siellä esitteli oikein auliisti, miten jalka taipuu niin, että varpaillaan on helppo kutitella otsaansa. <3 :D Väsymys on äidillä kuitenkin melkoisen kova, sillä viime yö meni jännityksen vuoksi ihan pyörimiseksi.

Jospa tänään olisikin hyvä aika jatkaa tuota viime vuoden toista puolikasta. Kotoa kun ei ole uusia kuvia ihan juuri saatavilla, sillä flunssan vuoksi joulukamat pyörivät vielä nurkissa. Kyllä ne kohta saa potkun pyllylleen, kunhan tokenen sen verran. 

Heinäkuussa, asetettiin vastakkain designkaluste ja arki, fuksia oli salaa rakastunut keltaiseen, täytettiin terassi kukkasilla, hytistiin jäisessä Ähtärissä, hikoiltiin mökillä ja saatettiin kesähuonetta uuteen uskoon. 


Elokuussa, kyseltiin luottamusta pinkkiin, tehtiin uusille perunoille voikastiketta, otettiin hämyisiä kuvia, esiteltiin omaa naamaa, juhlittiin 2-v päiviä, saatiin mekko syyshäihin ja otettiin ihan uusia näkökulmia omaan kotiin.

Syyskuussa, oltiin tosi ajankohtaisia, testailtiin makuuhuoneeseen lohenpunaista, ihastuttiin valaisimeen, saatiin Dotsit seinälle ja tytön huoneeseen satunurkka valmiiksi, talon seinälle vihdoin SE puuttuva palanen, taisteltiin jättiläisen kanssa ja laitettiin saparoita sekä pussailtiin. Huomasin muuten juuri, että pari syyskuun postausta oli ihan täysin ilman vastauksia kommentteihin. Olin juuri tehnyt raskaustestin ja väsyneempi kuin koskaan, joten jotenkin siinä sumussa olen unohtanut vastata niihin. Pahoitteluni näin jälkikäteen.Lokakuussa, esiteltiin uutta DIY-sängynpäätyä, asennettiin peili makuuhuoneeseen, pidettiin pastellista perjantaita, rymsteerattiin olohuoneessa, sunnuntaibrunsseiltiin ja kerrottiin salaisuuksia.

Marraskuussa, avattiin takkakausi, punattiin huulia, vietettiin juhlapäivää, sisustettiin harmaan eri sävyillä, tehtiin hopeinen kattaus, annettiin joululle lupa lähestyä ja löydettiin mieluisa väripari.
Joulukuussa, lähdettiin yksinkertaisesti liikkeelle, juhlittiin itsenäisyyttä uudessa mekossa, leivottiin pipareita (videon kera), punainen valtasi tilaa ja pinkille annettiin mahdollisuus, koristeltiin kuusta ja nautittiin jouluisesta kodista.


Tulihan siitä taas melkoinen eepos, mutta oli kyllä niin antoisaa huomata, että niin montaa on mahtunut vuoden sisään. Kotona on tapahtunut paljon uutta, vaikka sitä ei heti ehkä itse huomaakaan. Oikein vatsanpohjasta kutkuttaa, että mitähän uutta tällä vuodelle keksitään. Ohjelmassa olisi ainakin toisen lastenhuoneen rakentaminen nykyisen työ/vierashuoneen paikalle ja sitten taas pitäisi työpisteelle ja vieraille löytää joku uusi nurkka. Jospa tuo neidin huoneen pintaremppakin jossain välissä pyörähtäisi käyntiin. Loppukeväällä pitäisi myös tuota pihaa ja autotallia viimeistellä, joten montaa on tiedossa. Saa vaan nähdä mihin vielä itse kykenen ja kuinka pitkään. 

2 kommenttia:

 1. Täälläkin tuo masuasukki venyttelee kovasti ja hurjaa tuo liikkuminen, maha ihan heiluu jo välillä :D Kauniita kuvia. Kyllä sitä vuodessa tapahtuu monenlaista. Ihan tuli kesän kaipuu jo kun kesäisiä kuvia katselee..! Hyviä vointeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla hieman masuasukin liikkeitä vaimentaa tällä kertaa edessä sijaitseva istukka. Eli liikkeet tuntuvat vain aivan ylhäällä ja alhaalla.

   Kesän kaipuu on täälläkin jo aika valtava! Ja vähän mieltä masentaa, että vielä ei se talvikaan ole alkanut, että voisi oikein kunnolla alkaa kevättä fiilistelemään...

   Hyviä vointeja sinullekin! <3

   Poista