keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kesä mielessä lastenvaatteissa

Täällä on viikonloppu ja alkuviikko taisteltu kuumeisen lapsen kanssa ja podettu itse lievää, mutta hyvin ikävää vatsaflunssaa. Kaiken lisäksi miehellä on ollut työn puolesta menoa joka ilta, joten mamma on aika väsynyt. Tänään kuitenkin pääsin helpottamaan mökkihöperyyssyndroomaani Kodin 1:seen sillä välin kun mies ja tyttö lähtivät muskariin. <3 Jotain uutta kotiin oli mielessä, mutta ihan sitä ei vastaan kävellyt. Jatketaan siis sen osalta vielä etsintöjä. Jotain muuta mukavaa kyllä ostoskoriin löysi ja ERITTÄIN sopuisaan hintaan, mutta niistä paremmin vaikka huomenna. 

Tänään ehdin jopa kurkkaamaan jo jokin aika sitten kotiin kannetun H&M:n kevät/kesäkuvaston. Lähinnä kylläkin katselin tuota kotipuolta ja lastenvaatteita. Innostuinkin sitten kokoamaan joitain silmääni osuneita lastenvaatteita oikein kollaasiksi asti. Vaihteeksi vähän raitaa, raitaa, raitaa ja mukaan pirteää pinkkiä sekä tummansinistä, ollapa jo kesä ja kärpäset. 



Ainakin tuo tennismekko ja farkkutakki on pakko saada kesäksi ja ehkä minun on parempi ne ostaa jo hyvissä ajoin, sillä ennakoin, että loppukevät/alkukesä voi mennä vähän muissa pörinöissä.


Kuvat/images: H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti