keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Ei niin valkoinen makuuhuone

Seuraavaksi esittelyssä Valkoisen Kodin ei niin valkoinen makuuhuone. Huoneen tapetti oli pitkäaikainen haaveeni jo kauan ennen kuin meillä oli aikeitakaan rakentaa omaa kotia. Vihdoin sain sen makuuhuoneeseen, enkä ole kyllä katunut hetkeäkään.Meillä on muuten makuuhuoneessa vähän eriparikalusteet, sänky ja yöpöydät ollaan hankittu jo Amerikoissa asuessamme. Olisi aika hankkia uusi sänky, mutta mikään ei ole vielä säväyttänyt. Haluaisin sängyn jossa päädyssä on säilytystilaa niin, että yöpöytiä ei välttämättä tarvittaisi. Ikeassa on vähän sellainen sänky, mutta pääty jää siinä mielestäni liian matalalle. Meillä on aika reilusti tyynyjä niin matala pääty ei paljon näkyisi niiden takaa. Ollaan mietitty, että jos teettäisi pelkän päädyn ja hankkisi siihen pariksi sitten runkopatjat. Vielä ei vaan olla saatu aikaiseksi...


Tämä tuoli osoittautui järjettömän hyväksi hankinnaksi vähän ennen kuin tyttömme syntyi. Tässä on ollut todella hyvä hoitaa yölliset syötöt. Tuolin päällä myös pitkäaikainen haave, eli tuo Tord Boontjen Icarus. Oikeastaan tämä ikkuna tässä sai paikkansa juuri tuon valaisimen takia. :)

Makuuhuonekin on meillä vasta hakemassa sisustustaan. Sänkyä vastapäätä oleva seinäkin on vielä täysin tyhjä. Suunnitelmia kyllä löytyy, kunhan vaan jostain saisi energiaa ja aikaa niiden toteutukseen. Noh, ehkä kevät tuo tullessaan uutta intoa.

6 kommenttia:

 1. Upea tapetti! <3

  Hopeanvärinen peili sopii täydellisesti tapettia vasten. Tykkään kovasti myös pinnasängystä ja Icaruksesta =)

  VastaaPoista
 2. mapela: Kiitos! <3 Tykkään itsekin tuosta peilistä, on tosi hauska yhdistää modernimpaa tyyliä ja tälläistä koristeellisempaa "antiikista". Pinnasänky osoittautui hyväksi ostokseksi. Helppo siirrellä, koska pyörät alla ja helposti muunneltavissa, joten käyttöikä on pitkä.

  VastaaPoista
 3. Selvisipäs se avatarkuvankin arvoitus ;)
  Hienolta näyttää makkarikin

  VastaaPoista
 4. enne: minulla on siis tarkkasilmäisiä lukijoita! :D

  VastaaPoista
 5. Kiinnostaisi tietää mikä sisäkatto levy/paneeli teillä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän sisäkatot ovat rapattuja siporexpalkkeja. :) Eli siporextalo on kyseessä. Harkittiin pitkään rakennussvaiheessa sitä, että olis rapattu katto ihan sileäksi, mutta jälkeenpäin olen ollut tosi tyytyväinen siihen, että jätettiin nuo "raot", sillä ne näyttävät mun mielestä tosi kivoilta. :)

   Poista