maanantai 9. tammikuuta 2012

Pikku-A:n huoneprojekti vol. 1

Meiltä löytyy kotoa näitä projektihuoneita vielä aika monta. Seuraavana olisi varmaan vuorossa tämä Pikku-A:n huone. Huone on ollut meillä käytössä työhuoneena, mutta yhdistämme seuraavaksi vierashuoneen ja työhuoneen niin tästä saadaan tytölle oma huone.

Huoneessa meillä on aika vahva raitatapetti kahdella seinällä ja ensin mietittiin, että pitää varmaan vaihtaa se, mutta koska tää on tosi kiva tapetti, niin vähän harmittaisi sen pois ottaminen, kun ei vielä ole kovin pitkään seinässä ehtinyt olla. Meillä ei siis ollut vielä vauvasta tietoa kun tapettia seiniin valittiin. Huoneen kaksi muuta seinää on maalattu beigellä sävyllä joka mätsää tuon tapetin beigeen raitaan.Kovaa kiirettä ei A:n huoneella olla pidetty, kun ikää ei vielä ole kuin vajaa 5 kk, niin omalla huoneella ei hirveästi vielä käyttöä. Sänkynä meillä on Stokken Sleepi, joka majailee toistaiseksi meidän makuuhuoneessa, tiedä sitten maltanko koska laittaa tytön omaan huoneeseensa nukkumaan.... ;)
Kuva täältä

Jotain pieniä ostoksia on jo tullut tehtyä A:n huonetta silmällä pitäen. Aika pinkkinä mennään, kun se oikeastaan ainoa järkevä väri mätsätä tuohon raitatapettiin. Luultavasti tää on vaan äidin prinsessakaipuuta. ;)


Hankintalistaltakin löytyy vielä ainakin pari juttua.

Kuvat täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti