perjantai 13. tammikuuta 2012

It´s about time

Sain tosiaan pyynnön tehdä postauksen seinäkelloista. Meillähän ei vielä ole yhtään kelloja seinälle päätynyt, joten olikin aika perehtyä asiaan. Mutta, vaikeaksi asian teki se, että hienoja kelloja on niin älyttömän paljon. Tosi monet kelloista ovat todella hienoja sisustuselementtejä, eivät vain ajannäyttäjiä. Josko näistä seuraavista kelloista löytyisi jotain jokaiselle ja ehkä se kello meidänkin seinälle.

Olin tosi yllättynyt, että Karlsson on niin suuri kellovalmistaja ja heillä on mallistossaan useita satoja erilaisia kelloja. Niinpä suurin osa tämänkin postauksen kelloista on Karlssonin kelloja.

Seuraaviin kuviin olen kerännyt kelloja joita voisi päätyä meidän kodin seinille.
Tuollainen moderni "kaappikello" voisi olla aika hauska. Olenkin tuota Ikean PS Pendeliä katsellut vähän sillä mallilla, että mitä jos... Tuo 6/12 kello on muuten myös Karlssonin, jäi vaan pois kuvasta teksti.

Tässä muutama mielestäni tosi hauska kello. Osa näistä voisi sopia lastenhuoneeseen, antamaan väriterapiaa tai muuten vain silmäniloksi. Suurta osaa kelloista saa useissa eri väreissä.Minulta pyydettiin lisäksi miettimään kelloa joka sopisi lukijan omaan kotiin. Kyseessä olisi hieman vintagehenkinen ja ruskeita sävyjä sisältävä koti. Tässä muutama vaihtoehto jotka mielestäni kävisivät tämän tyyliseen sisustukseen ja värimaailmaan. Toki kirpputoreilta löytäisi varmasti vielä upeampia aitoja vintagekelloja.
Mikä näistä postauksen kelloista on suosikkinne tai löytyykö oma suosikki näiden kellojen ulkopuolelta?

8 kommenttia:

 1. Covon TIUKU ehdoton suosikkini ja vieläpä Suomalaista suunnittelua. Hyvänä kakkosena tulee Time Talks kello, vaikka onkin täysin erillainen tyyliltään.

  VastaaPoista
 2. Wow, kiitos postauksesta! Nuo Karlsson Maxie Tumma ja vaalea kellot ovat ihania! Sopisivat meille täydellisesti :)

  VastaaPoista
 3. enne: tuo Tiuku on kyllä tosi upea. :)
  Vatruska: Kiva jos postauksistani oli jotain apua.:) Joko olet osannut päättää tumman ja vaalean välillä? ;)

  VastaaPoista
 4. oi siinäpä oli aivan ihania vaihtoehtoja! tänään yhdessä liikkeessä bongasin uuden Karlssonin kellon, aivan upea joka jäi mieleen kummittelemaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, upeita kelloja olisi kyllä vaikka miten paljon! Kuten se teidänkin seinälle päässyt. Millainen tuo uusi Karlssonin kello oli jonka olit bongannut?

   Poista
  2. musta kellopesä, jossa hopeiset viisarit. lisäksi hopeinen pitkä osa heilui eestaas kellon takana, siis joku puolimetriä pitkä. vaikea selittää! :D

   Poista
  3. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta! Oliko se tämä http://www.karlsson-clocks.com/images/Collectie/KA3626.jpg Big Swing, mutta vaan mustalla kellopohjalla?

   Poista