torstai 26. tammikuuta 2012

Hang it All

Törmäsin uusinta Deko-lehteä lukiessani Charles & Ray Eamesin Hang it All -klassikkonaulakkoon, josta on nyt saatavilla erikoiserä erivärisiä versioita. Näitä erikoisversioita on saatavissa helmikuun  2012 loppuun asti, joten vielä ehtii, mutta liiemmälti ei ole aikaa hukattavaksi.

Itse ihastuin näihin kahteen naulakkoon.Tuo musta varsinkin olisi aika namu esim. eteisessä, mut ei meillä taida olla sopivaa seinää. :/
(Kuvat: Vitra)

3 kommenttia:

 1. Löysin sun kivan blogin ihan sattumalta ja onneksi löyin! Kaunis koti ja tosi kiva blogi.

  Meillä on rakennusprojketi menossa ja parasta aikaa aloitellaan pintojen laittoa. Meille tulee myös korkea tila ja paljon isoja ikkunoita. Teilläkin on varmaan kiinteät ikkunat isoina. Olin katsovinani kuvista, että teillä olisi jotkut kaihtimet asennettuna ikkunan eteen? Onko käytännölliset? Kovasti olen miettinyt eri vaihtoehtoja ja alustavasti ajatellut lamelliverhoja meille. Myös toivoisin postausta teidän portaista. Ne näyttää tosi samantapaisille, joita ollaan meillekin hankkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että löysit, tervetuloa! <3

   Teillä on sittten alkamassa se rakennusurakan ehdottomasti mielenkiintoisin vaihe, ainakin mun mielestä. :) Tsemppiä!

   Joo, meidän nuo isot ikkunat on tosiaan kiinteät. Ja jaettu kahteen osaa palkilla. Toiset n. 3 m korkeat ja toiset 2,5 m.

   Meillä on tosiaan kaihtimina Magic Light -kaihtimet, jotka ovat vähän kuin sälekaihtimen ja rullaverhon sekasikiö. En ole päivääkään katunut näiden laittamista, sillä ovat mielestäni älyttömän kätevät ja kauniit. Eli suosittelen näitä kyllä lämpimästi. Esim. täällä lisää informaatiota: http://www.apollokaihdin.fi/app/product/view/-/id/24/tab/tekniset_tiedot

   Täytyypä tehtailla postaus meidän portaista myöskin. Kiitos toiveesta, niitä on aina tosi kiva saada. :)

   Poista
 2. Kiitos! Pitääkin tutustua noihin Magic Light- kaihtimiin.

  Tosiaan nyt on kiva vaihe menossa kun kokoajan tulee näkyvää pintaa ja saa suunnitella ja etsiä materiaaleja. Kesällä sitten pihan kimppuun. Siihen mennessä toivottavasti muutetaan.:)

  VastaaPoista