tiistai 31. tammikuuta 2012

Varoituksen sana!

Huh, on ollut aika rallia nämä viikon kaksi ensimmäistä päivää... Neidillä on ollut hulinayöt ja päivät on mennyt siinä samassa tohinassa. En ole edes yrittänyt koneen ääreen, mutta ehkä nyt päiväunet kestävät yhden blogikirjoituksen ajan. ;)

Tänään postista tupsahti Stockmannin kanta-asiakaslehti, josta bongasin Jalon palovaroittimet kanta-asiakasetuna. Olen tuohon Paola Suhosen Lento-palovaroittimeen törmännyt useammassakin eri blogissa ja mun mielestä se on meille ehkä vähän turhan "korkealentoinen", mutta yllätyksenä tuli sarjan toinen palohälytin. Tämä toinen on Harri Koskisen designia ja nimeltään Kupu. Mun mielestä ihan älyttömän hieno. Juuri tuollainen eleetön ja mitään turhaa sisältämätön. Taidan kyllä käydä meillekin kotiuttamassa tälläisen. Parissa kohtaa palovaroitin on suhteellisen näkyvällä paikalla ja tämä voisi kyllä pelastaa paljon. Värejäkin löytyy useita.

Palovaroittimessa ei tosiaan ole minkäänlaisia painikkeita vaan koko ulkokuori toimii painikkeena. Ulkokuoreen on saatavissa verhoiluna metalli- tai kangaspinta. Ongelmana on melkein se, että minkä värin oikein valitsisi. Ehkäpä tyydyn valkoiseen tai sitten tuohon harmaaseen. Vaikka olishan tuo vaaleanpunainen äärimmäisen söpö. :)
PS. Näytti muuten olevan myös New Wave -astiasto -20% alella kanta-asiakasetuna. Itse voisin kotiuttaa nämä dippikulhot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti