maanantai 16. tammikuuta 2012

Uusi matto x2

Täällä ollaan oltu nettipimennossa. Eilen illalla saatiin taas netti takaisin toimimaan, syystä katkolle ei tietoa. :/

Viikonloppuna tuli käväistyä paikallisessa kauppakeskuksessa Iskun liikkeen loppuunmyynnissä. Kaikki kalusteet ja matot -50 %. Eli ihan tuntuva ale. Matkaan lähti kaksi mattoa. Toinen on nyt testauksessa olohuoneessa, mutta vielä ei ole varmaa päätyykö ruokapöydän alle vai jääkö tuohon olohuoneeseen.

Tykkään ihan hirmuisesti tuosta kuosista. Kaupassa en sitä tajunnut, miten tämä jotenkin näytti niin tutulta, mutta sama matto löytyy esim. ihanaisesta Life Thru a Lens -blogin kodista.


Myös eteinen sai uuden maton. Meillä oli siinä aiemmin sellainen kamala väliaikainen bukleematto, joka ei todellakaan ole kissaperheessä se paras vaihtoehto. Tämä matto näyttäisi olevan ilmeisen tykätty karvaisten kavereiden puolelta... ;)


Jotain muutakin tarttui viikonloppuna matkaan, lisää enemmän kunhan saadaan paikalle asennettua... ;)

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo olohuoneen matto! =) Sopii teille tosi hyvin! <3

  VastaaPoista
 2. Onpa erityisen ihana tuo olkkarin matto! Ja täällä ollaan vihreinä kateudesta Iskun -50% aleista, kelpais mullekin. ;)

  VastaaPoista
 3. Mä olen edelleen tosi tykästynyt meidän mattoon, oli kyllä alle satasella nappiostos! Kissankarvat siinä näkyy selvästi, mutta imurillahan ne lähtee :D Hyvää tuuria muuten sulla kun vielä löysit tuon maton, me etsittiin sitä viime syksynä monesta paikasta ennen kuin lomareissulla onnistuttiin nappaamaan Espoon Iskun viimeinen yksilö meidän olohuoneeseen.

  VastaaPoista
 4. mapela: Kiitos! <3

  Rouva M: Jos olisi ollut enemmän cashia vapaana olis matkaan lähtenyt varmasti muutakin. Harvoin kuitenkaan laatutavaraa noin hyvällä alella.

  Laurana: mun mielestä tuo, että siinä näkyy kissinkarvat on pelkästään positiivinen juttu. Tuo karvalankamatto hukkaa karvat sisuksiinsa ja ne lähtee sieltä vaatteisiin jne, mut ei imuriin. ;) ja nyt ku on toi pieni, joka opettelee liikkumaan niin olis kiva ettei olis kaikki pienissä käsissä.

  VastaaPoista
 5. Ihanat matot! Sopii mahtavasti teille. :) Muistako muuten mihin asti se Iskun ale kestää?

  VastaaPoista
 6. E: Kiitos! :) Luulisin, että ale kestää niin kauan kuin tavaraa riittää. Mattoja oli vielä jonkinverran jäljellä...

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis matto! Ja kiva blogi myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa jos blogikin miellytti. :)

   Poista