sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Valkoinen koti osa 2.

Olisikohan jo aika olisiko esitellä talomme ylintä kerrosta. :)

Ylimmästä kerroksesta meiltä löytyy reilun kokoinen aulatila. Täällä on ollut mukava iltaisin istuskella ja lukea esim. kirjaa. Jatkossa saattaa olla, että Pikku-A:n leikit leviävät omasta huoneesta tähän aulatilaan, ainakin jos tarvitaan enemmän tilaa vaativia leikkejä.Tässä muuten pari kuvaa aulasta alaspäin olohuoneeseemme. Huomasin hauskan kuvakulman. :)
Aulan lisäksi yläkerrassa sijaitsee vanhempien makuuhuone, jonka yhteydessä meillä on läpikuljettava vaatehuone ja sen takana kylpyhuone ammeella. Ollaan tosi paljon tykätty tästä systeemistä, että oma kylpyhuone löytyy makuuhuoneen yhteydestä, eikä siis tarvitse lähteä käytäville haahuilemaan. Nappasin valokuvat kylpyhuoneesta ja vaatehuoneestakin, mutta nyt niissä molemmissa sellainen kaaos, että parempia kuvia toisella kerralla. ;)
Meidän makuuhuoneen lisäksi yläkerrassa sijaitsee kaksi pienempää makuuhuonetta. Nämä ovat tällähetkellä palvelleen vieras- ja työhuoneena. Tosin tästä työhuoneesta on tarkoitus tehdä Pikku-A:lle oma huone ja yhdistää vierashuoneeseen myös työhuone, tai oikeastaan vain siis tietokone. Nämä kaksi huonetta, ovat siis vielä ihan raakileita, kummassakin on vaan oikeastaan kaikkia jämäkalusteita, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa mistään.

 Näiden huoneiden välissä on pieni wc, mutta siitä ei nyt tälläkertaa ole kuvaa.

Tästä pohjakuvasta saa ehkä paremmin irti miten kaikki sijoittuu suhteessa toisiinsa.

2 kommenttia:

  1. Kaunista, kodikasta ja sopivan modernia tunnelmaa myös yläkerrassa. Tykkään kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haluttiin yläkerrasta hieman värikkäämpi painos tästä keskikerroksesta. Eli kerroksissa on vähän eri fiilikset, eipä kyllästy yhteen tyyliin kovin nopeasti. ;)

      Poista