perjantai 3. elokuuta 2012

Uusien perunoiden kumppani

Vietimme taas mummolassa muutaman päivän hieman avustamassa isääni, joka rakentaa mummolaan vanhan kuistin tilalle uutta lasikuistia. Lupaan ottaa kuvia teillekin kunhan kuisti valmistuu. Odotan sitä niin innolla! :)

Minä menin unohdin sitten kamerani mummolaan, joten nyt mennään vaan kännykkälaadulla sitten. :/

Eilen poikkesimme kotiinpäin lähtiessämme torilla ja mukaan tarttui uusia perunoita ja mansikoita. Uudet perunat saivat kyytipojakseen helpon sillikaviaarin, jonka ohjeen voisin jakaa teillekin.



Sillikaviaari


3 keitettyä kananmunaa
1 keskikokoinen sipuli
1 pieni purkki matjesmaustettua silliä
pieni purkki ranskankermaa
tilliä
pippuria


Aloita keittämällä kananmunat koviksi. Silppua sipuli ja silli pieneksi. Jäähdytä kananmunia kylmän veden alla jotta hieman jäähtyvät ja pilko ne myös sillin ja sipulin joukkoon. Sekoita ranskankerma mukaan ja lisää tilliä ja hieman pippuria. NAM! Tämä on myös erityisen herkullista ruisleivän päällä nautittuna. :)



5 kommenttia:

  1. Hei katselin teidän kotikuvia muutama postaus alaspäin ja teillä näyttää just siltä miten olen haaveillut tulevassa talossa tuon alakerran huonejärjestyksen olevan (isolla takalla keskellä). Saisko nähdä teidän talon pohjapiirustuksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki. Tuon alakerran pohjajärjestyksen löydät postauksesta: http://omavalkoinenkoti.blogspot.fi/2011/12/oma-valkoinen-kotimme-vol-1.html Sivuvalikon tunnisteista kun valitsee tuon Koti vaihtoehdon niin nähtäväksi tulee myös postaus, jossa yläkertamme pohjakuva. Kellarin pohjakuvaa en ole vielä julkaissutkaan, se odottaa postauksen valmistumista. :)

      Poista
  2. Nam, kuulostaa todella herkulliselta, tätähän pitääkin kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen. Tämä on mun suosikki uusien perunoiden kumppani, mutta meillä myös vakiojuttu esim. joulupöydässä. :)

      Poista