tiistai 4. syyskuuta 2012

Pieniä uudistuksia

Palataan vielä vähän Tukholman matkatuliaisiimme, sillä muutama niistä on vielä esittelemättä. Vanhassa kaupungissa pyöriessämme törmäsimme pieneen sisustustavaraa myyvään liikkeeseen. Liikkeessä ollut ihana myyjäpoika huomasi jossai välissä, että olimme suomalaisia ja vaihtoi palvelukielen suomeksi (ei sillä, ettemme olisi toisella kotimaisella pärjänneet, mutta hän oli ilmeisesti suomalainen), sen lisäksi saimme ihan tuntuvat alennukset ostoksistamme ihan kysymättä. <3 Joskus suomalaisuudesta on siis hyötyäkin. :D Liikkeestä mukaamme lähti kaksi sisustusjulistetta ja vähän jotain muutakin pientä kivaa.

Tätä Martin Kruschen 'Für Neil' -posteria olen jo pidemmän aikaa ihastellut ja nyt sen sitten löysi kodin meiltäkin. Jotenkin tämä on niin ylisuloinen. Taitaa olla tarkoitettu lastenhuoneeseen, mutta minusta menee myös tuossa paikallaan. Ei kaiken tarvitse olla niin vakavaa. Samaa mieltä?





Tarkkasilmäisimmät bongasivat ensimmäisistä kuvista myös jotain muuta uutta. Uutena tulokkaana siis myös tämä Normann Copenhagenin Heima -kynttelikkö. Tätä olen jo aika pitkään himoinnut ja nyt ostin sen Illums Bolighusista itselleni syntymäpäivälahjaksi. 


Kerrankin sattui olemaan myös kukkia maljakossa. Neilikat ovat niin kauniita! Kiitos näistä Tanja! :)

16 kommenttia:

  1. Voi olehan hyvä vain. Ja ISO kiitos teille :)

    VastaaPoista
  2. Onpa teillä kivan sävyinen seinä! Osaatko sanoa millä sävyllä se on maalattu? Ja tuo kynttilänjalka on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! :) Seinän sävy on Tikkurilan 618X. Löytyy ulkovärikartoista, mutta kuten näkyy sopii myös sisälle. :D

      Poista
  3. Tosi kivat ostokset, tuosta kynttilänjalasta olen haaveillut kuten myös julisteesta lastenhuoneeseen :) Ostin kuitenkin juuri Muuton The More the Merrier:in, joten ihan heti ei viitsi toista ostaa.. vaikka toisaalta, ehkä niitä "tarvitsee" isoon taloon useamman talven varalle? Heh, menisköhän läpi miehelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, mä pitkään pähkäilin tuon More the Merrier:in ja tämän Heiman välillä, mutta otin sitten tämän kuitenkin. :D Mä voisin yrittää ihan samaa perustelua. Kiitos vinkistä! ;)

      Poista
  4. Hienoja ostoksia! Ja sehän on vain hienoa, kun on jotain vähän hassua ;) Ei kaiken pidä olla niin vakavaa, se on tylsää :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä. :D Oon silti aina ajatellut, että jos muu on tylsää, niin on tää "emäntä" ainakin suht lepposa, että tasapainottaa hyvin. :D

      Poista
  5. kivat ostokset! mulla vierähti pieni ikuisuus Illums Bolighusissa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä voisi viettää kyllä vaikka miten pitkään. Meidän piti vaan lähteä hotellille vaipan vaihdolle vähän kesken kaiken, kun neiti päätti jättää hajujäljen peräänsä. ;)

      Poista
  6. Ihania kuvia, teillä on niin kaunista. <3 Hei, meillä on seinien maalausprojekti alkamassa, mikäköhän sävy teillä on näissä seinissä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! <3 Meillä tuo korkea harmaa seinä on maalattu Tikkurilan sävyllä 618x, joka itseasiassa löytyy ulkovärikartoista, mutta ollaan todettu, että sopii aika kivasti myös sisälle. ;) On tosi mukavan haalean harmaa. Kaikki muut seinät onkin maalattu Tikkurilan sävyllä Paperi.

      Poista
  7. Kivoja ostoksia, posteri sopii tosi hyvin juuri tuohon! :)

    Blogissani on muuten sinulle tunnustus. :)

    VastaaPoista
  8. Katselin ekaa kertaa blogiasi. Mistä seinällä oleva korkeakiiltoinen kaapisto on? Tykkään siitä kovasti. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Seinällä oleva kaapisto on Ikean Bestå -mallistoa. :) Olen itsekin tykännyt tästä ratkaisusta hurjan paljon. Kaapisto on seinällä vähän kuin taulu. :)

      Poista