perjantai 7. syyskuuta 2012

Tuulia ja piirakkaa

Muutoksen tuulet puhaltavat nyt myös Valkoisessa Kodissa. Jonkin aikaa olen jo pantannut tätä salaisuutta, mutta nyt vihdoin voin sen teille paljastaa.

Lokakuussa tulee siis aukeamaan uusi Inspiration-konsepti, johon myös Valkoinen Koti on kutsuttu mukaan! Inspirations tarjoaa ihan uudenlaisen tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Mukana on 300 blogia keskittyen inspiraatioihin ja ideoihin muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta, joten ihan pienestä jutusta ei ole siis kyse. :) Olen ihan innoissani!

Lisäksi blogissani tulee näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn sivun oikeassa laidassa, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia. Eli kannattaa siis todellakin osallistua! :)

Lopuksi vinkki hyvästä viikonloppuherkusta. Innostuin eilen Neiti M.:n innoittamana valmistamaan myös itse amerikkalaistyylistä omenapiirakkaa, jossa päällä on taikinakuori. Tosin valmistin pohjan itse Kinuskikissan ohjeella (ei sattunut olemaan valmispohjaa pakastimessa) ja se ehkä ulkonäössä "vähän" menettää (taikina jäi vähän kuivaksi ja murenevaksi), mutta maussa antoi kyllä takaisin. Oli ihan kertakaikkisen herkullista. Kuumaa omenapiirakkaa ja kylmää vaniljajäätelöä. Slurps. Muistakaa tekin herkutella nyt ompuilla, ne on herkkua!



Kivaa viikonloppua teille kaikille! <3

13 kommenttia:

  1. Nam, tuo sinunkin versiosi omenapiirakasta näyttää tosi herkulta! :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle ja onnittelut uuteen konseptiin mukaan pääsemisestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kieltämättä oli aika herkkua, tosin ulkonäkö ei ihan sinun versiollesi vetänyt vertoja. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Näin on, mukavaa, että on 'tuttuja' bloggareita mukana! :)

      Poista
  3. Hei, mukava kuulla että olet myös mukana Inspirationissa! :)
    Kivaa viikonloppua sinullekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kivaa kieltämättä ja kiva, että on läjä 'tuttuja' mukana! <3

      Poista
  4. Onnea, siellä nähdään! :)

    VastaaPoista
  5. Onnea! :) Kaikki te karkaatte blogiportaaleihin, nyyh. ;)
    Ei vaiskaan, kivaa että tällaisia uusia yhteisöjä syntyy!

    Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  6. Piti vielä lisätä, että en ole kyllä yhtään yllättynyt että sinutkin nyt napattiin mukaan johonkin blogiportaaliin - sinun blogisi on yksi suosikeistani, sisustat mahtavasti ja persoonallisella maualla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle ihanainen! <3 Tälläisistä sanoista ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle! :)

      Poista