torstai 28. maaliskuuta 2013

Juustotarjotin vessassa

Kävinpä jokin aika sitten anopin kanssa kirpputorilla ja siellä silmiini osui marmorinen pyöreä tarjotin. Tarjottimen kunto ei ollut enää lähelläkään priimaa ja hintaakin oli mielestäni ehkä hieman liikaa. Siinä sitä pyöritellessäni huomasi anoppini sen ja kysyi, että pidänkö siitä ja haluaisinko sellaisen? Hänellä nimittäin sattui kaapissa lojumaan ilman käyttöä oleva marmorinen pyörivä juustotarjotin. 

Tällä viikolla kun vierailimme anoppilassa, oli hän ystävällisesti kaivellut sen minulle kaapistaan. (Minä olin jo koko jutun unohtanut välillä) Raahasin tarjottimen kotiin, mutta ei siitä ihan perinteistä juustotarjotinta meille muokkautunut. Tarjotin päätyi nimittäin vessaan. :D Mutta, ei ihan mihin tahansa hommaan, vaan pitämään minun korujani ja tämän hetken suosikkituoksujani.






Auttaahan tuo ihan mukavasti siihen isompaan marmorinnälkään, ainakin toistaiseksi. Mitä mieltä te olette tavaroiden uusiokäytöstä ihan muualla kuin alkuperäisessä tarkoituksessa? Olisi todella upeaa kuulla millaisia uusiokäyttöjä teidän kodeistanne löytyy?


PS. Huomenna on tiedossa jotain tosi kivaa, vinkin löydät facebookista, klik. Pysykää siis kuulolla. :)

28 kommenttia:

  1. Tosi hyvä idea! Sopii hyvin vessaankin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ensin mietin sitä tuohon keittiön tai olohuoneen pöydälle, mutta sitten välähti tuo vessa mieleen ja sinne se jäi. :)

      Poista
  2. Hahah. Hienosti sopii! :) Marmoria on täälläkin nyt olohuoneesa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin, että kuinka moni eksyy blogiini tuon suhteellisen erikoisen otsikon saattelemana. :D

      Minä tuota marmorilaattaa katselinkin blogissasi. Sopii tosi hyvin tarkoitukseensa.

      Poista
  3. Ihanan näköinen!!! Sopii kyllä kivasti vessaankin, itse harmittelen kun ei ole vessassa pahemmin laskutilaa että voisi laittaa enemmän tasollekkin kivoja asetelmia. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suffeliini! <3

      Minullakaan ei aiemmissa asunnoissa ole ollut wc:ssä tasotilaa ja kun tätä uutta taloa tehtiin otin oikein sydämen asiakseni sen, että tasotilaa pitää jäädä. :D

      Poista
  4. Mie kaivoin äitin kirpparipinosta hyvinkin samantyyppisen marmoritarjottimen, ja tällä hetkellä sen päällä on kynttilöitä. Koitan usein miettiä tavaroille uusia käyttötarkoituksia, ettei aina tarvitsisi ostaa kaikkea uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on jotenkin palkitsevaa keksiä uusia käyttötarkoituksia vanhoille tavaroille. Meillä muunmuassa vanha perunalaatikko olohuoneen sivupöytänä. :)

      Kynttilöitä minäkin ensin mietin tuon tarjottimen päälle, mutta kun tällä hetkellä kynttilöillä on jo ihan kiva alusta niin onneksi pälkähti tämä paikka päähäni. Ja se kiva juttu on, että nämä ei ole niin paikkaan sidottuja, että voin sen sitten joskus vaikka vielä laittaa juustotarjottimeksikin jos huvittaa. :D

      Poista
  5. Aivan mainio! Pitää näemmä lähteä kirppikselle marmorijahtiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sandy! <3 Onneksi näitä löytyy kirppiksiltä vielä ihan suhteellisen hyvin. :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! :)

      On tosi palkitsevaa, kun löytää vanhalle tavaralle ihan uuden käyttötarkoituksen.

      Poista
  7. Hauska idea....muistaakseni minullakin on samanlainen marmorialusta. Täytyypä tutkia kaappeja! Ihanat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan tosiaan kaivelemaan kaappeja ja marmorit pois kaapista pölyttymästä. ;D

      Niin ja kiitos kauniista sanoistasi! <3 Joskus kuvat tuntuvat onnistuvan paremmin kuin toisinaan.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Käsipyyhkeet ovat kyllä minunkin suosikkini kaikista pyyheistämme. :)

      Poista
  9. tooosi kiva idea :) hyvää pääsiäistä teidän perheelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! <3 Ihanaa pääsiäistä myös teille kaikille! :)

      Poista
  10. Ihana idea! Ja todella kaunis kokonaisuus :). Ihanaa pääsiäistä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Kokonaisuudesta tuli kyllä mukavan harmooninen, vähän kuin vahingossa nuo purkit toistavat noita marmorin sävyjä. :)

      Poista
  11. Ihan mahtava idea! Tuo ripauksen ylellisyyttä ja sopii tuon peilin kanssa niiiiin hyvin! Musta on kivaa keksiä just tavaroille vähän poikkeavia käyttötarkoituksia. Mullahan on kylppärissä säilytyskalusteena kenkäkaappi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos littleB! <3 Välillä sitä onnistuu näissä yhdistyksissä ja uusissa käyttötarkoituksissa paremmin kuin toisinaan. Joskus asiat tuntuvat loksahtavan paikoilleen vähän kuin vahingossa. :)

      Poista
  12. Ihanan "provosoiva" otsikko :D Mut tosi hyvin toimii kylppärissä ja kyllähän sitä voi käyttää hyvin tavaroita eri paikoissa kuin mihin ne oikeasti on tarkoitettu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookin hyvä otsikko! Mietin, että kuinka moni eksyi blogiin ihan vain otsikon perusteella. :D

      Poista
  13. mulla on ihan samanlainen, olen myös aikoinaan sen saanut, valmistujaislahjaksi. Jos lahja olisi ollut tavallinen synttäri tai vst, olisin laittanut sen kiertoon aikoja sitten. Nythän sitä ollaan ihan ajan hermoilla.
    Itse asiassa olen sitä vuosien varrella käyttänyt, kakkujen koristelussa. Kondiittoreille suunnattu maksaa n 150 euroa, tämä huomattavasti edullisempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajan hermolla, ehdottomasti! :D tuo on muuten hyvä idea käyttää sitä apuna kakkujen koristelussa. Ehkä tuo meilläkin päätyy siihen tarkoitukseen kun kyllästyn siihen tuolla vessassa? :)

      Poista
  14. Äitini oli juuri heittämässä vastaavaa tarjotinta roskiin, kunnes poimin sen mukaani miettimättä mitä sillä edes tekisin. Googlettamalla ideoita päädyin jo aiemminkin tutuksi tulleeseen blogiisi :) Sinullapa on mahtava käyttöidea - harmi vaan, etten pysty samaa omassa kylppärissä toteuttamaan laskutilan puutteen vuoksi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kun päädyit takaisin blogiini! <3

      Jos, sulla ei ole wc:ssä tarpeeksi tilaa tarjottimille niin saman idean voisi ihan hyvin toteuttaa vaikka kampaupöydälle. Toisaalta tarjotin ei varmaan näyttäisi hassummalta kynttilöillä lastattunakaan. Tai sitten työpöydällä kynäpurkin ja muun tilpehöörin alustana. Onneksi siis muitakin käyttökohteita löytyy. :) Hyvä juttu, että sait pelastettua tarjottimen kaatopaikkakuormasta!

      Poista