maanantai 18. maaliskuuta 2013

Narsisseja isältä

Menipä se viikonloppu taas yhdessä hujauksessa. Eilen meillä oli minun vanhempani kyläilemässä ja poikkesimme samalla Ikeassa. Oli oikein mukavaa, mutta aika kului vain ihan liian nopeasti. On ihanaa katsoa meidän neidin menoa isovanhempien kanssa. Pappa tuntuu olevan se kaikista tärkein tytölle, varmaankin siinä on se, että pappa jaksaa puuhata ja hassutella tytön kanssa vaikka loputtomiin, ehkä Papan kanssa säännötkin ovat vähän "joustavempia". ;) Minäkin muistan olleeni Papan tyttö ja sitten kun Pappa meni pois, niin jäin isin tytöksi, vaikka tottakai äiti on ollut yhtälailla tärkeässä osassa. Mutta, ehkä isille me tytöt ollaan se "heikko kohta". Nämä pienet ruukkunarsissit sain muuten eilen isältä. <3


Kukkaruukkuna on aikojen takainen kirpputorilöytöni, jonka kaivan aina esiin näin pääsiäisen korvalla. Voisiko olla keväisempää väriyhdistelmää kuin keltainen yhdistettynä vihreään, tuskin.



Myös ruokapöytä sai pienen väripilkkunsa, sillä ostin siihen viime viikon kauppareissulla uuden keltaisen ruukun ja valkoisia helmililjoja. Vaikka ulkona paukkuu pakkanen ja lunta on enemmän kuin laki sallii niin kevät on silti täällä. Kyllä se lumikin vielä sulaa ja ilman lämpenee. Aurinko ei ainakaan valehtele vaan se lupaa kevättä. <3

Ihanaa alkanutta viikkoa!


PS. Enää viikko aikaa osallistua 40 euron lahjakortin arvontaan! Tästä arvontaan.

6 kommenttia:

  1. Ihanan raikkaat narsissit ja ihan supersuloinen on niiden ruukkukin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos littleB! <3 Narsissit näyttävät kyllä todella suloisilta, ainakin juuri nuo miniversiot. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Elina Eliina! <3 Joskus sitä osuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Tosin ruukun olen ostanut varmaan noin 10 vuotta sitten, että silloin ei tainneet olla vielä niin hirmuhinnoissa kuin nykyään.

      Poista
  3. Ellei kevätmieli noilla istutuksilla tule, niin ei sitten millään! Huippulöytö tuo narsissien koti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirita! <3 Kyllä tuota narsissien ja vanhan kattilan yhdistelmää katsoessa nousee hymy kasvoille vähän väkisin. :)

      Poista