sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesä olohuoneessa

Sain innostuksen olohuoneen väri-ilakointiin ihanasta Koti 3:lle -blogista. Ihastelin Annen värikkäitä kuvia ja mietin itsekseni, että miltäköhän värit näyttäisivät meidän olohuoneessa. Tosin meillä puitteet ei ole yhtä värikkäät, joten väriä piti tuoda esiin tekstiileillä. Sisustyynynpäällisiä on kaappiin kertynyt melkoinen läjä ja kaivoin esiin ne kaikkein värikkäimmät. Ihan kivaltahan tuo värikäs yhdistelmä näyttää, ainakin omaan silmään. Tuo kivasti mukanaan kesän sisälle taloon.

Tänään suunnataan miehen kanssa etsimään kesähuoneeseen sohvaa. Miten vaikeaa onkaan löytää juuri se oikeanlainen sohva ulos. Ulkokalusteista iso osa tuntuu olevan jo myyty (myyjätkin hämmästelivät) ja sitä oikeanlaista väri-, rottinki- ja pehmusteyhdistelmää ei vaan ole löytynyt. Tiskiin kun saa kuitenkin latoa melkoisen määrän seteleitä, sitä tahtoisi tuotteen olevan juuri sitä mitä tahtoo. Luulin jo löytäneeni täydellisen sohvan, mutta siinä ei ollutkaan mahdollista vaihtaa kätisyyttä, joten ei sitten. Puuh.








Niin, ja tämä viimeisen kuvan karvaturri ei saisi tuossa sohvalla edes olla, mutta eihän tuollaista unta henno häiritä. Vain kissat, koirat ja lapset osaa tämänlaisen täydellisen rentoutumisen.

34 kommenttia:

  1. Tyynyt tuo kivasti väriä, näyttää hyvältä :)
    Ihana kissi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Meme M! <3 Pienillä jutuilla voi olla joskus iso vaikutus. Tämäkin muutos oli käytännössä "ilmainen", koska kaikki jutut löytyi kotoa jo entuudestaan. Hamsterin luonteesta on jokus hyötyäkin. ;)

      Kerron kissille terkut! :)

      Poista
  2. Hyvännäköinen tyyny-yhdistelmä! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan pirteää! Mistä tuo vihreä tekstityyny on ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tuon tekstityynyn tilasin muistaakseni Ellokselta joitakin aikoja sitten.

      Poista
  4. Tykkään kanssa! Ja varsinkin valkoinen pörröinen tyyny näyttää sohvalla todella hyvältä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi Tuuli! <3

      Tuo valkoinen "pörrötyyny" on kyllä kieltämättä aika makean näköinen. Tosin siinä on se paha vika, että siitä lähtee "nöyhtää" ylt ympäriinsä. ;)

      Poista
  5. Ihanan raikkaita värejä, tulee mieleen kesäinen sateenkaari!!! Ja suloinen kisulainen! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Vilhelmiina! <3 Kesäinen sateenkaari kuulostaa oikein hyvältä! :D

      Poista
  6. Kyllä on ihanan seesteinen kokonaisuus sohvalla vaikka väriä onkin paljon :). Hienosti olet onnistunut yhdistelemään eri kuoseja ja värejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis anniemilia! <3 Itsekin yllätyin siltä miten rauhalliselta kokonaisuus silti näyttää vaikka kuoseja ja värejä on noinkin monta.

      Poista
  7. Ihania värejä, todella kauniita kuvia! :) Jotenkin niin täydellisen harmoninen kokonaisuus, ja nuo värit piristää upeasti. Tykkään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Janina! :) Tosi mukava kuulla, että kokonaisuus näyttää hyvältä. Minäkin tykästyin värikkyyteen.

      Poista
  8. Kissa katselee ekassa kuvassa sellaisella silmäyksellä, että "paparazzit häiriköivät eräittein päikkäreitä aika pahasti". :)

    Mun mielestä tyynysetti sohvalla on nimenomaan kesäinen ja pirteä! Ja tyynyjen, vilttien ja muiden pientavaroiden kanssahan tuo piristely on siinä mielessä kivaa, että hillittyyn värimaailmaan on aika helppo palata koska tahansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissa todellakin katsoo juuri sellaisella silmällä, että "pliiiis, mee pois, jooko". Yleensä ne silti hinaa karvaisen ahterinsa aina sinne missä oon kuvaamassa. :D

      Kiitos sinulle ihanasta inspiraatiosta! <3 Niinhän se on, että nämä pienet väripiristelyt on niin helppoja toteuttaa ja taas kun kyllästyttää niin palauttaa "värittömyys". Eiköhän sitä kesän jälkeen sitten taas kaipaa sitäkin. ;)

      Poista
  9. Vautsi miten kvia yhdistelmä! :)

    VastaaPoista
  10. Raikkaita värejä! Ja voi mikä ihana kisu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Perla! :) Kisu on kyllä aika söpöliini, vaikka arvonsa tunteva lady onkin. :)

      Poista
  11. Ihana kesä olohuoneessa, täytyy itsekin alkaa kaivelemaan kaappeja,, jos löytyis värikästä. Mulla on vaan se huono tapa, että kun kyllästyn johonkin, myyn het kirpussa pois ja hankin uutta tilalle.

    Tervetuloa tutustumaan blogiini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kauniista sanoistasi! <3 Minä olen vähän koukussa koristetyynynpäällisiin ja niitä löytyy hirvittävä nippu kaapista. En voi silti sanoa tuhlanneeni niihin omaisuutta, sillä lähes kaikki ovat alelöytöjä tai itse ommeltuja. :) Tuo kirpparimyynti on kyllä hyvä tapa, koska sitä säilytystilaa ei ole kenelläkään loputtomasti ja välillä tekee mieli saada jotain uuttakin.

      Ja ihan varmasti tulen tutustumaan blogiisi! Ihanan inspiroivaa todellakin! :)

      Poista
  12. Koukuttava kuin irtokarkkipussi - ihanaa pirtsakkuutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Pirtsakkuutta haettiin ja sitä onneksi saatiin. :)

      Poista
  13. Ihanan näköistä! Hauskaa, miten pelkillä tekstiileillä saa täysin erilaisen fiiliksen! Ihanin tekstiili taitaa olla alimmassa kuvassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, pelkät tekstiilit vaikuttavat yllättävän paljon. Tälläiset helpot muutostyöt ovat niin kivoja, kun sitten voi taas helposti palata entiseen tai johonkin ihan muuhun kun alkaa kyllästyttämään.

      Voin kyllä kertoa, että tuon alimman kuvan tekstiilin pintastruktuuri on kyllä jotain ennenkokemattoman pehmoista. ;D

      Poista
  14. Hei,

    Onpa raikkaat värit, ihanat!

    Yritin etsiä blogin aiemmista postauksista mutta en löytänyt tietoa, siksipä kysyn. Mikä on tuo teidän olohuoneen pöytä? Itsellä on myös melko valkoinen koti ja sinne olen alkanut kaipaamaan esim. koivuisia huonekaluja tai yksityiskohtia. Puinen olohuoneen pöytä olisi kiva ja tuo teidän pöytä näyttää tosi kivalta.

    Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi! <3

      Olohuoneen pöytä on itseasiassa kaksi kierrätysteakista valmistettua penkkiä vieretysten. :D Itse etsin myös aikoinani juuri sellaista oikeanlaista sohvapöytää, joka rikkoisi modernia ja valkoista linjaa. En tietysti mistään löytänyt sitä oikeaa, mutta nämä penkit bongasin iskusta ja hyvin ovat toimittaneet sohvapöydän asemaa. :)

      Poista
  15. Ihana koko huone! Upeasti olet sisustanut!! Pakko kysyä onko teidän olkkarin matto mistä ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentistasi! :) Olkkarin maton ostin muistaakseni viime kesänä Iskun alesta. :) Olen tykännyt siitä tosi paljon, se tosin saisi olla inasen isompi, mutta menköön nyt noin.

      Poista