lauantai 1. kesäkuuta 2013

Leikitään LEGOilla

Tänään leikitään. Tai no me leikittiin näissä kuvissa eilen, mutta varmaan leikitään tänään myös uudelleen. Toimin Buzzadorina ja sainkin sitä kautta meidän neidille tuollaisen kivan LEGO DUPLO Taaperon rakennus- ja leikkikuutio -paketin. Meiltä löytyy entuudestaan jo jonkin verran legoja, mutta tämä uusi tulokas on onnistunut yllättämään. Se on riittävän yksinkertainen, palat ovat simppeleitä ja pieniin käsiin sopivia ja mukana tuli näppärä alusta, johon pystyy kokoilemaan erilaisia variaatioita.

Meillä leikki sujui lähinnä sillä kaavalla, että ensin tehtiin ja sitten purettiin ja sitten tehtiin taas ja purettiin... Kaava siis kävi tutuksi. ;) Välillä huomattiin, että nalle on tosi kiva laittaa nukkumaan sisälle ja sitten nallelle huudettiin kovaäänisesti, että "herätys". :DTämä viimeinen kuvasarja on aika hauska. Neiti kaivoi oman "kameransa" esiin ja sitten napsittiin kuvia, kun äitikin niin teki. Huomatkaa myös miten kuvia tarkastellaan kamerasta näpsäytyksen jälkeen. :D

Osa teistä jo varmaan tietääkin mitä Buzzador tarkoittaa, mutta joukosta löytyy varmaan useita sellaisiakin, joille termi on ihan outo, joten pieni selvennys on paikallaan. Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.

Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua. Buzzaaminen ei siis vaadi omaa blogia, vaan voit buzzata ihan hyvin ilmankin. Tämä on ollut mielestäni tosi helppoa ja mukavaa puuhaa. :) 

Jos haluat liittyä buzzaajien joukkoon voit sen tehdä tästä linkistä. Palvelu tunnistaa rekisteröitymisen tulevan minun kauttani, mutta en hyödy siitä rahallisesti. 

Mukavaa lauantai-iltaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti