keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Sweet & Summery

Tänään on yksinkertaisesti liian raskas ilma ulkoilulle, totesimme neidin kanssa aamupäivän ulkona touhuttuamme. Pesin terassikalusteet ties monennenko kerran tänä kesänä. Mistä ihmeestä sitä siitepölyä vieläkin riittää??! Samalla käänsin kalusteita vähän uuteen uskoon ja kyllä taas kelpaa. 

Sisällä ollessakin olen saanut paljon jotain aikaiseksi. Puhdas "uusi" matto on olohuoneen lattiassa, imurointi suoritettu ja hirveä kasa koristetyynyjä raahattu olohuoneeseen. ;) Olen ilmeisesti liian pitkään laiminlyönyt sisätiloja tuon pihan viedessä kaiken ajan ja nyt piti ottaa vähän takaisin. Lisääkin olisi tehnyt mieli tehdä, mutta kun ei löytynyt kaapeista sitä mitä olisin kaivannut. Laajempia kuvakulmia saatte hetken odottaa, sillä kaikki ei ole vielä järjestyksessä, kun tarvittaisiin miestä avuksi nostohommissa.

Kaapin kätköistä löysin jo joskus kevättalvella erittäin hyvästä alesta ostamani röyhelötyynynpäälisen. Se näytti niin suloiselta, että ajattelin sen sopivan vaikka neidin huoneeseen, jos muualta ei paikkaa löydä. Nyt kuitenkin mieli teki kokeilla sitä olohuoneessa ja sehän näyttää aika kivalta sielläkin. Kesäiseltä.
Mukavaa hellepäivää! <3


ps. bongatkaa karva-assistentti kuvista

2 kommenttia:

  1. meidän kyl pitäis nähdä! Ja mökillä ei olisi hassumpi ajatus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin pitäisi! Mökki kuulostaa oikein kivalta. :)

      Poista