tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kotoisa fiilis

Löysin sellaisesta kodista kuvia, jollaiselta haluaisin oman kotini näyttävän. Kodissa on ihana tunnelma, jotenkin kotoisa fiilis. Koti ei näytä siltä, että se olisi vain stailattu taidonnäyte vaan se näyttää siltä, että siellä asuu ihan oikea perhe. Asetelmat ovat taidokkaita, mutta samalla tosi rentoja. Koti on täynnä kivoja oivalluksia, erilaisia pintamateriaaleja ja valoa. Tuntuu siltä, että viihtyisin tässä kodissa oikein loistavasti.














Nyt on kodin sisäpuoli jäänyt aika vähälle huomiolle kaiken tuon pihatouhotuksen vuoksi, ja varmaan näin onkin hyvin pitkälti koko kesäajan. Onko teillä muilla näin? Kyllä sitä iltaisin katselee paikkoja ja miettii, että jotain pitäis tehdä, mutta energiat on syöty muualle. Ehkä sitä sitten loppukesästä jaksaa paneutua sisätiloihinkin vähän tehokkaammin.

Kuvat/images: Ikea Family

12 kommenttia:

  1. Tuolla voisin minäkin kuvitella asuvani! Ihanan rennosti stailattuja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, stailaus on onnistunut erityisen hyvin. Sitä ei ole viilattu liikaa vaan kaikki on jäänyt mukavan rennoksi. :)

      Poista
  2. Ompas kyllä ihana koti.. Jotenkin niin rennosti, mutta tosi tyylikkäästi sommiteltu :)

    VastaaPoista
  3. Tosi hyvä fiilis ja erittäin kaunista! Ehkäpä tuo on juuri sillä oikealla tavalla stailattu, jolloin lopputulos näyttää luontevalta ja rennolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, tuo stailauksen taito on kyllä melkoisen hankala oppia ja masteroida. Tässä on siinä onnistuttu kyllä erityisen hienosti. Kuvat saavat aikaan fiiliksen, että kunpa meilläkin näyttäisi tältä. :)

      Poista
  4. Kyllähän minäkin tuolla voisin asua ;)

    Suomen kesä on niin lyhyt että me ollaan ulkona aina kun vain aurinko paistaa....ja sisällä tosiaankin näyttääkin siltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joillakin muillakin on tämä kodin sisäpuoli jäänyt vähän ulkotilojen varjoon näin kesällä. :D Eipä se muuten haittaa, mutta näin sadepäivinä sitä vähän joutuu väkisinkin katselemaan, niin silloin tekisi mieli jotain uutta.

      Poista
  5. Tuo Daniella Witten koti on tosi kaunis! Hänen bloginsakin on aivan ihana, kuuluu omiin lemppareihini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mahtavasta blogivinkistä! <3 Uusia kauniita blogeja on aina niin ihana löytää!

      Poista
  6. Kaunista ja graafista. Tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on minustakin juuri ihanalla tavalla graafista ja kodikasta. Kaikkea juuri sopivasti. :)

      Poista