maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kuppi kuparisesta

En sitten eilen ehtinyt koneelle, mummo ja pappa venyttivät vierailuaan vielä yhdellä päivällä ja aika meni muissa puuhissa. Nyt aion kyllä ottaa pienen blogihetken ja näpytellä vastauksia kommentteihinne. Sen jälkeen menen jatkamaan siivouspuuhia, sillä ette ehkä usko millaisen pölyn tuo pihakivetyksen asentaminen sai aikaan talossa ja sen ulkopuolella. Kiitän onneani, että olin venyttänyt ikkunoiden pesua pitkään, ikkunat ovat nyt pölystä aivan harmaat. Eipä niitä tosin auta vieläkään pestä sillä loppuviikolla otetaan viimeinen spurtti ja asennetaan puuttuvat kivet paikoilleen. 

Asiasta kukkaruukkuun, sillä ehdin tänä aamuna hieman selailla nettiäkin ja bongasin jotain aika ihanaa. Olen pitkään ihaillut tuota Steltonin termoskannua ja nyt sitä näyttäisi olevan saatavissa ihan mielettömän upeissa uusissa väreissä. 

Minun suosikkini on tuo kuparinsävyinen. Mikä olisi sinun valintasi?


Kuvat/images: Finnish Design Shop


*sisältää mainoslinkin

8 kommenttia:

 1. Eilen näihin törmäsin eka kertaa ja taitaa tuo kulta olla mun suosikkini! (yllättää hieman itseä tuo valinta). Haaveilin joskus siitä mudan värisestä mutta livenä nähtyäni ei nuo kannut niin vakuuttanutkaa että ovat sitä must have-kamaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kyllä olen muutaman kerran jo kädessä hypistellyt kannua, mutta en sittenkään ole raaskinut sijoittaa pennosiani siihen, vaikka kaunis onkin. Ehkä vielä joskus raaskin. Haaveilin pitkään siitä mintun värisestä, se olisi ihana kesäkahvikannuna.

   Poista
 2. Oi että ompas hienoja!! Kuparinen on suosikki myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuparisesta minäkin haaveilen. Ehkä joskus vielä raaskin sen ostaa. :)

   Poista
 3. Upeita! Tuo Kromin värinen on suosikkini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kromin värinen olisi kyllä ajaton valinta. Se ei tunnu ikinä menettävän suosiotaan. :)

   Poista
 4. Hienoja!! Nuo kaikki värit kyllä kelpaisi, mutta kupari taitaa viedä voiton täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupari on melkoisen kuuminta hottia tällä hetkellä. :D olisi tuo pannu kyllä niin kaunis.

   Poista