keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Fuksia loves keltainen

Kotiin on taas palattu. Sisko oli ihana ja lähti viettämään meidän kanssa vapaapäiväänsä Tampereelle. Tiedossa tänään oli siis ahkeraa shoppausta. Mitään sen isompaa en itselleni löytänyt, enkä oikeastaan etsinytkään, mutta jotain pientä kuitenkin tarttui mukaan. Lähinnä käytin hyväkseni Tiimarin superalea ja kotiutin terassille uudet istuintyynyt ja jotain muuta mukavaa erittäin edullisesti. Kannatti siis lykätä ostoa hieman pidempään. :) 

Myös wc:hen on ilmestynyt uusi kevätkuosi. Alesta lähti mukaan kaksi kivaa Anno-malliston käsipyyhettä raikkaan keltaisina ja uusi fuksian värinen superpehmoinen matto löytyi Ikeasta. Kuvat tosin ovat ärsyttävän huonoja. Ei vaan enää illalla valo riitä kuvaukseen ja wc-taitaa olla muutenkin aika haasteellinen kuvauskohde. Meillä mies jää ihan pian lomille ja se tietää vähän niinkuin lomaa minullekin, koska on koko ajan toinen käsipari tytön kanssa puuhaamassa. Aika ihanaa! Meillä ei tosin mitään valtaisia lomasuunnitelmia ole, koska yllättävä auton remontti nielee koko lomakassan. Että pitikin just nyt. :/ Mut eikös se aina yleensä mene niin, tai ainakin meillä käy niin yleensä aina, että joku elintärkeä laite hajoaa silloin kun olisi ollut rahalle kivempiakin käyttökohteita. 


14 kommenttia:

 1. Onpa teillä ihanan avara wc. Ja niinhän se on, että aina se raha menee johonkin muuhun kuin siihen kivaan luksukseen. Yleensä se on aina auto..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos anniemilia! <3

   Auto on kyllä sellainen rahareikä, että oksat pois ja pala runkoa, mutta ilmankin sitä on aika hankala tulla toimeen, ainakaan näin ydinkeskustan ulkopuolella asuvalla ja paljon matkustelevalla.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos minttu! :) Keltainen on kyllä aikamoinen aurinko, väreillä saa kivasti lisää energiaa sisustukseen.

   Poista
 3. Kivalta näyttää teidän veski! Ajankohtainen aihe, meillä on justiin yläkerran "kakkosvessa" tekeillä, se kun jäi silloin rakennusaikana tekemättä ja jotenkin sen jälkeenkin... Ja kyllä, sama homma myös auton kanssa, miten tulikin justiin tässä kesän korvalla 3500e maksava remontti... Kyllä ottaa kaaliin, ja pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, teillä myös melkoinen remontti autossa. Ihan hirvittävä rahareikä tuo auto, mutta paha sitäkin on ilman olla. Kai ilmankin pärjäisi, mutta melko monesta asiasta joutuisi tinkimään. Kaaliin ottaa kyllä täälläkin, että tunne on hyvin tuttu. :/

   Poista
 4. Toosi hieno veski! :) Ja pirtsakat värit uusissa tekstiileissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jemina! <3 Pirteät värit tuovat kivasti energiaa mukanaa. Auringonkeltaisiin pyyhkeisiin käsiä kuivatessa ei voi olla huonolla tuulella. :)

   Poista
 5. Ihanan raikkaat värit vessassa!!! ;)

  VastaaPoista
 6. Kylläpä hyvin yhdistyy fuksia ja keltainen! Itse olen todella arka värien suhteen, mutta hyvältä näyttää!

  http://valkoisiatarinoita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ida! <3 Minä olen viimeaikoina huomannut kaipaavani kotiin väriä valkoisen, mustan ja harmaan rinnalle. Onneksi värien tuominen kotiin tekstiileissä on niin helppoa, että välillä voi hullutella vähän rohkeammillakin väreillä. :)

   Poista