torstai 18. heinäkuuta 2013

Vaasi vain

Lomalaiset ovat viettäneet pari päivää etsien sopivaa kaasugrilliä ja sitähän ei sitten todellakaan ole löytynyt. Harmittaa ihan hirveästi kaksi "hukkaan heitettyä" lomapäivää. Noh, jos ei sitä grilliä olekaan mukaan tarttunut, niin jotain muuta kuitenkin on löytynyt. Kesähuoneen sisustusrintamalla on tehty muutama löytö ja löytyipä jotain myös sisälle taloon. 

Kun näin nämä Eero Aarnion suunnittelemat Vaasit ensimmäistä kertaa, niin muistan ajatelleeni, että onhan ne ihan ok, mutta ei sen kummempia tunteita noussut pintaan. Nyt kun kiertelin alehyllyjä ja Vaasit osuivat eteeni niin jokin niissä kuitenkin viehätti. Ensin se taisi olla se ihan hyvä ale ja sen jälkeen ajatus siitä, että jospa tälläinen muovinen vaasi kestäisi hyvin perheessä, jossa on kukkamaljakoihin tunkeva kissa. Muutama viikko sitten nimittäin kirpaisi syvältä sydämestä kun aikoinaan ylioppilaslahjaksi saamani Aino Aallon maljakko särkyi kissan käsittelyssä tuusan nuuskaksi, eikä se muuten ollut ensimmäinen tuhottu maljakko.

Käytännöllisyys ratkaisi siis ostopäätöksen, mutta varsinainen rakastuminen tapahtui vasta turvallisesti kotioloissa. Vaasihan on oikeasti _todella_ kaunis. Muotoilu on nerokkaan yksinkertaista ja virtaviivaista. Hieman jäi harmittamaan se seikka, että en ostanut näitä heti muutamaa eri kokoa, sillä vaasit voi säilöä helposti sisäkkäin, joten eivät vie ylimääräistä tilaakaan tyhjinä ollessaan.

Tällä hetkellä maljakko ei oikein ole kyllä puettuna parhaimpiinsa, sillä se pitää sisällään vain muutamia heiniä. Parempaakaan ei ollut juuri tällähetkellä täytteeksi.3 kommenttia:

 1. löytyipäs täältä kaunis koti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tuhannesti kiitokset kauniista sanoista! <3 Tervetuloa lueskelemaan toistekin. :)

   Poista
 2. Niin yksinkertainen ja ihana vaasi :)

  VastaaPoista