perjantai 26. heinäkuuta 2013

Pörriäinen

Raumalaisen torimyyjän kirpputoripöydästä löytyi jotain äärettömän suloista. Korista minua killitteli vanha Brion pörriäinen. Hyvässä kunnossa olevasta lelu irtosi aivan mielettömän edulliseen hintaan ja pakkohan se oli kotiin kuljettaa. Neitikin tuntui olevan ihan innoissaan tästä vetolelusta joka pörisee ja pyörittää siipiään vedettäessä, tai ainakin melkein yhtä innoissaan kuin äitinsä. Tässä lelussa on vaan _niin_ täydellinen väriyhdistelmä, että ei ole tosikaan. Minä <3 vanhat puulelut.





Tänään vietettiin kiva piknik-päivä Tamperelaisten kesäkeitaassa, Viikinsaaressa. Aurinkoa, vettä, hyvää ruokaa ja parempaa seuraa, hyvä päivä siis takana. <3 Toivottavasti tekin olette nauttineet aurinkoisesta säästä.


10 kommenttia:

 1. Tuntuu, että kaikkialla on tehty viime aikoina hyviä kirppislöytöjä. Mukavaa :) miekin juuri esittelin miun blogissa tän viikon löydöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla olikin melkoiset löydöt! :D

   Kesällä kirppareilla tulee vierailtua useammin ja tarjontaakin tuntuu olevan ihan kivasti, joten ehkäpä siitä johtuu nämä löydöt. :) Tosin minusta on tuntunut, että en ole kyllä hetkeen löytänyt yhtään mitään kivaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Elina! :) Tämän talon tytöt ainakin tykkää. Noh, kyllä mieskin sitä kehaisi aika söpöksi. :)

   Poista
 3. Puulelut on kyllä ihania. Hienot on kyllä pörriäisen värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Minustakin värit on todella onnistuneet. Ihanan pirteät. :)

   Poista