tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kesähuoneen palasia

Vaikka tuolla meidän kesähuoneessa näyttääkin tällä hetkellä vielä erittäin keskeneräiseltä, en silti malta olla näyttämättä teille paria pientä kuvaa. Sohva on vihdoin saatu paikoilleen, tosin palaset pitää vielä kiinnittää toisiinsa. Pari muutakin pientä hankintaa on jo tehtynä, mutta vielä paljon kuitenkin puuttuu ja tekemistä riittää. Ehkä päästään kuitenkin vielä tänä kesänä nauttimaan valmiista tilasta. :)
Olisipa tänään ollut vähän kauniimpi ilma niin olisin jäänyt sohvalle löhöämään, mutta tällä kelillä vilttejä olisi tarvittu melkoinen läjä, että tuolla olisi tarjennut. Hrr... Mikä kesäsää. ;D


12 kommenttia:

 1. mistä sohva on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pitkän etsinnän tuloksena päädyttiin tähän Iskun palasohvaan. Sattui olemaan vielä oikein hyvässä alessa niin se ratkaisi asian lopullisesti. :)

   Poista
  2. on kyllä erittäin hyvännäkönen!

   Poista
 2. Vau, näyttää hienolta! Sää ei kyllä tosiaankaan ole tänään ihan paras mahdollinen ulkona köllöttelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nieinda! <3 sää ei ole tällä viikolla ollut kyllä kovin suotuisa ulkona löhöilyyn. Toivottavasti pian lämpenee. :)

   Poista
 3. Kaunis sohva. :) Meillä taitaa jäädä tänäkin kesänä hankkimatta, kun hinta-laatusuhteeltaan sopivaa ei tunnu löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ajattelin, ettei sitä oikeanlaista vaan löydy, mutta onneksi tämä sohva löytyi sitten erittäin hyvällä alella Iskusta ja siinä se sitten oli. Hinta ja ulkonäkö oli melkolailla kohdallaan. :)

   Poista
 4. Jee! Meillä sama sohvakaluste ulkona kuin teilläkin:) Harmittaa, että se olisi nyt isommassa alessa kuin silloin kun me omamme hankittiin, mutta suunnittelen yhden lisäpalan hankkimista tulee kunnon lounge-henkeä uloskin.

  Lisäkuvia odotellessa:)
  t. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että joku muukin on ihastunut samaan sohvaan. :) Lisäkuvia on varmasti tulossa, kunhan saadaan vähän paremmin paikat järjestykseen ja puuttuvat palaset hankittua. :)

   Poista
 5. Hei. Meillä sohva etsinnäs terassille myös. Teidän sohva näyttää hyvältä. Mistä ootte hankkinu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! :) löysimme sohvamme Iskusta. Tykättiin paljon ja ale oli hyvä, joten tartuttiin tilaisuuteen ja nyt on sohva paikoillaan. :)

   Poista