torstai 25. heinäkuuta 2013

Pinkki

Taas on luuhattu vähän siellä sun täällä. Mummolaa pidettiin tukikohtana viimeisin viikko ja eilen käytiin ajelemassa Raumalla. Rauma vain on niin UPEA kesäkaupunki. Aikaa vaan pitäisi putiikkien kiertelyyn varata todella runsaasti, sillä niin paljon kaikkea kivaa kaupungista löytyy ja ainakin meillä tuntuu aina aika loppuvan kesken.

Ehdittiin kuitenkin pikaisesti poiketa myös aivan ihanassa Hanna'sin myymälässä (jos osutte Raumalle päin niin poiketkaa). Hypistelin vaikka mitä ihanaa, mutta tällä lomalaisella on nyt vähän tiukempi budjetti ja se vähentää ostohalukkuutta, tosin olen myös yrittänyt sisäistää mantraa, että mitään turhaa ei tarvita. Toki jos jotain oikein kivaa vastaan tulee niin voin vähän hellittää ja nyt vastaan osui juuri sopivan pientä ja kivaa.

 Välillä taas ainakin muutama kotipäivä ja katsotaan sitten mitä keksitään. On tämä kesä melkoista matalalentoa, vaikka mitään isoa reissua ei olekaan suunnitteilla.

Vieläkö siellä mennään ihan lomalaisena vai joko työt kutsuu?


Niin ja suokaa anteeksi jos kommentteihin vastaaminen vähän laahaa perässä. Olen ollut vähän tietokoneyhteyksien ulottumattomissa. Palaan ruotuun mahdollisimman nopeasti. :)

4 kommenttia:

 1. Rauma on ihana <3. Tässä lähellä kun asutaan niin siellä tulee käytyä usein. Hannasin lisäksi toinen ihana sisustusliike on Kodinonni, josta löytäisin aina jotain ostettavaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekas, kun asustat ihan lähellä niin pääset usein käymään. :) Kodinonni on myös ihan pakko käydä katsastamassa Raumalla käydessä. Nytkin sieltä löytyi jotain kotiin tuotavaa, mutta siitä sitten vähän myöhemmin. :D

   Poista
 2. Rauna on tosiaan ihana. Opiskeluaika vietettiin siellä ja joka kesä on edelleen käytävä pyörähtämässä. Tältä kesältä reissu on vielä tekemättä, mutta on tässä vielä muutama viikko lomaa. Ja kesää toivottavasti vielä pidempäänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauma on kyllä ihan huippu. Siellä kun pyörii niin ihan kuin olisi ulkomailla, ei siis tarvitse lähteä Tallinnaan tai Tukholmaan etsimään sitä tunnelmaa. :)

   Poista