sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Sopivassa suhteessa

Laivamatkalta jatkoimme suoraan mummolaan heinätöihin. Minun tehtäväkseni jäi kyllä lähinnä tuosta ruokahuollosta huolehtiminen kera mummon, kivaa oli joka tapauksessa ja nyt on heinät taas tälle vuodelle tehtynä ja lomaa jatketaan muissa puuhissa. Mieli on hyvä kun voi välillä olla ihan oikeasti avuksi.

Ilokseni (ja toivottavasti teidänkin) löysin taas jotain tosi kivaa netin syövereistä. Suunnittelija Caroline Gomezin koti on täynnä upeita väri-ilotteluja, mutta kuitenkin yleisilme on säilytetty hyvin neutraalina. Minusta tuntuu, että tässä kodissa on värien yhteensoinnuttaminen onnistunut kyllä erittäin hienosti. Kaikkea tuntuu olevan sopivassa suhteessa.Toivottavasti sää sallii tänään muutakin kuin kotona möllöttämisen. Nyt ei osaa vielä rauhoittua vaan pitäisi päästä liikenteeseen. Onko siellä muita joiden mielestä loman alussa pitää tehdä vähän kaikkea ennenkuin sitä osaa rauhoittua paremmin ja nauttia loman tarjoamasta mahdollisuudesta vain olla.


Kuvat/images: julien fernandez via: style me pretty living

8 kommenttia:

 1. kivoja värejä..mie jäin ihmettelemään että onko tuossa asunnossa muita ikkunoita ollenkaan kun kattoikkunat??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sieltä taitaa muutama ikkuna löytyä, mutta totta puhut siinä, että ei ihan hirveästi ole kyllä. Ilmeisesti tila on ollut jokin vanha tehdas, eli siitä saattaa johtua tuo ikkunattomuus.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihanasti kyllä on värejä käytetty tässä kodissa. Monta kivaa oivallusta myös löytyi. :)

   Poista
 3. Todella paljon värejä, ja silti tasapaino on saavutettu mielenkiintoisella tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä todellinen ammattilainen värien käytössä tämä kodin sisustaja. Voisi tulla meillekin tekemään tälläisiä taikoja. :D

   Poista
 4. Tykkään (omaksikin ihmetyksekseni) tästä asunnosta todella paljon. Tyylikkäästi ja raikkaasti kokonaisilme on säilytetty avarana. Eikä tule lainkaan sellainen väriähky fiilis, jota minulla (liiankin?) usein tulee, jos tilaan on yhdistetty montaa eri väriä. Tämä oli todella inspiroiva koti, huh! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vaikka värejä onkin runsaasti ei kodista tule sellaista huvikumpu-fiilistä. Kokonaisilme on hyvin rauhallinen ja värit kuin sulautuvat tilaan. Itsekin bongasin tästä kodista monta tosi kivaa juttua, jotka jäivätkin nyt mietintämyssyyn hautumaan. ;D

   Poista