lauantai 27. heinäkuuta 2013

Vaunuillaan

Jos minulla olisi asuntovaunu se saisi olla aikalailla tätä näköä. Iso V-A-U! Varsinkin tämä ensimmäinen vaunu on ihan törkeän upea, mutta oranssissa vaunussa on vähän enemmän oikeaa retrohenkeä, tykkään siis molemmista.


Löytyykö teiltä asuntovaunuja/-autoja? Oletteko tuunanneet vaunuja mitenkään? Olisihan se hauskaa kokeilla vaihteeksi miltä caravaanailu tuntuisi. Maisemaa voisi vaihtaa sen mukaan mikä miellyttää ja koti kulkisi mukana minne vain. :D


Kuvat/images: Femina

6 kommenttia:

 1. Uusi lukija ja vaunu ilmoittautuu ;)

  Kotimme on aika pelkistetty ja vaalea, vaunuun on ollut mukava tuoda enemmän väriä. Silti vaunun sisustuksen haluaa pitää suht simppelinä, helppokäyttöisenä, helposti siistinä pidettävänä, tila on kuitenkin niin pieni. Liian "rönsyilevä" saisi tilan tuntumaan tunkkaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Miilu kun päätit tulla lukijaksi. Tervetuloa lueskelemaan! :)

   Olisipa oikein kiva nähdä kuvia sinun vaunustasi, sillä sait minut oikein kiinnostumaan. Ja puhut kyllä totta siinä, että pienessä tilassa on parempi pitää tyyli suht simppelinä, että tila näyttää avaramalta.

   Poista
 2. Kyllä noilla kelpaisi reissata! :)

  VastaaPoista
 3. Heips!

  Minäkin uutena lukijana kerron karavaanailun ihanuudesta.Olimme muutama viikko sitten vanhalla asuntoautollamme reissussa perus legoland-Ruotsi setti.Mutta ruotsi! Se yllätti ja ilahdutti niin moninkertaisesti upeine maisemineen ja varsinkin High Chapparal (lännenkylä) oli jotain niin mieletöntä.
  Ruotsissa oli uudet ja siistin stellplatzit jossa vietimme useamman yön ja kun piti päästä suihkuun vasta silloin majoittauduimme leirintäalueelle. Kävimme varmaan 10 eri loppiksellakin(kirppiksellä)jota oli todella usein viitoitus tien varressa.
  Ostimme auton vasta keväällä ja olin suunnitellut sisustavanisen täysin musta-valkoiseksi ,mutta toisin kävi.Auto oli ollut jollain pelle pelottomalla joka oli tehnyt autosta niin kivan etten ole koskenut sisustukseen sormellakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olipa tosi kiva kuulla matkailukokemuksia Ruotsista. Minä luulen nimittäin, että olemme ensi kesänä matkaamassa papan ja mummun kanssa asuntoautolla Ruotsin suunnalle. Isäni osti nimittäin vanhan asuntoauton jota laittelee pikkuhiljaa paremmaksi ja ensi kesäksi sen olisi tarkoitus olla täydessä kunnossa. :)

   Poista