maanantai 18. marraskuuta 2013

Blogigaala ja pikku-prinsessa

Viikonlopusta on täälläkin selvitty. Olipa kyllä harvinaisen onnistunut lauantaipäivä. Aamupäivästä kipaisin hiustenleikkaukseen ja siitä sitten lähdettiin huristelemaan kohti pääkaupunkia. Matkalla poikettiin tutusti ja turvallisesti ABC:lla pitämässä kahvi & munkkitauko :D, ja hotellilla olimme perissä ihan hyvissä ajoin. Siitä suuntasimme miehen kahdestaan syömään hyvin ja lopulta takaisin hotellille laittautumaan illan juhliin. 

Ja voi miten kivat juhlat ne olikaan! Oli niin mieletöntä tavata bloggaajakolleegoita, miten hassua se on, kun emme aiemmin ole tavanneet, mutta tuntuu kuin olisimme vanhoja tuttavia! :D  Ja nyt tuntuu kuin olisin saanut monta uutta ystävää. <3 Me ei jaksettu lähteä miehen kanssa jatkamaan juhlia muualle (tai minä se varmaan olin joka ei jaksanut), vaan hipsittiin sopivasti pari kerrosta ylemmäksi omaan huoneeseen nukkumaan.

Asuksi valikoitui vanha, omasta kaapista löytynyt pikkumusta ja siihen päälle vedin vielä tuollaisen pikkuisen boleron, kun tällä kertaa ei voinut nauttia minkäänlaista muutakaan lämmikettä. Minusta ei kyllä kuuna kullan valkeana tulisi minkäänlaista tyylibloggaria, sen verran kaameaa tuo kameran edessä poseeraaminen on. Kun sitä ei vaan yksinkertaisesti osaa niin sitä ei osaa. Tulee niin elävästi mieleen se eräs frendien jakso ja Chandlerin poseeraustaidot. Mua on siunattu niillä. :D Itse itseäni kuvatessa tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole, vaan osaan olla kuvissa paljon rennompi ja ne yleensä onnistuukin silloin paremmin. Vaihdoin muuten vielä viime hetkellä nuo ekan kuvan punaiset korkkarit yksinkertaisiin mustiin, kun tuntui, että ne oli paremmat jalassa. Mukavuus siis ennen kaikkea. ;D




Mutta, jotta en kiusaisi teitä enempää mun omilla kuvillani, niin loppukevennyksenä pari kuvaa meidän prinsessasta, joka oli aika innoissaan tuliaisina saamastaan prinsessasetistä. <3 Prinsessat on siis melkoisen POP tällä hetkellä. Että, voikin muutama muovinpalanen olla toiselle niiiiin tärkeä! Ensimmäinen kuva eiliseltä kun nuo asusteet piti saada päälle heti kun kotiin oli päästy ja kaksi seuraavaa tältä aamulta, kun leikkejä jatkettiin siitä mihin jäätiin eilen. Noh äidin korkokenkiä on jo ihan tarpeeksi kompsutettu pitkin lattiaa, että nyt saa sitten kompsuttaa näitä omiaan, kun tulee tarve leikkiä hienoa neitiä. 





ps. Huulipuna oli muuten omasta mielestäni aika hitti ja pysyi TODELLA hyvin! :)

15 kommenttia:

  1. Oli mukava pikaisesti tavata sinuakin! Ja multa jäi ihan huomaamatta nuo sun todella mageet sukkahousut. Liekö ollut niin hämärää siellä vai enkö vain ollut tajunnut katsoa. Tiedä häntä, mutta siis noi on todella kauniit! Saanko udella mistä olet löytänyt? Nimimerkillä muutamat pikkujoulut pitäisi vielä jaksaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella kiva tavata! Harmi vain, että ei ehditty oikein kunnolla jutustella, mutta toivottavasti saadaan korjattua tilanne piakoin! <3

      Ja kiitos, minä olen itsekin ihan liekeissä näistä sukkahousuista! :D Ihan heti ei silti kyllä arvaisi, että nämä on H&M:n mammaosastolta! ;D Mutta, varmasti sopivat myös masuttomille juhlijoille, nousevat vain vyötäröltä vähän ylemmäs. Aion itse hamstrata näitä muutaman parin, sillä piristävät mukavasti vaatimattomampaakin asua. :)

      Poista
  2. Niin nättinä äiti ja tytär! Vitsit mitkä huulet ja sukkikset! :) Ja hehkutan vielä, oli niin kiva tavata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos M! <3 No niin oli kyllä ihana tavata! Otetaan pian uusiksi. <3

      Poista
  3. Oli kiva nähdä! Style olit ja hyvin jaksoit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Joanna, niin oli kyllä tosi kiva tavata! <3 Yllätyin kyllä itsekin, kuinka hyvin jaksoin juhlissa olla. Mukavilla uusilla tuttavuuksilla oli varmasti asiassa osansa. :) Meillä mies kuorsasi jo sängyssä täydessä unessa kun minä olin saanut meikit pestyä pois kasvoilta. :D

      Poista
  4. Sä olit kyllä kuumin mamma koko bileissä… ;)
    Toi huulipuna on pakko saada tännekkin. Olen etsinyt juuri tuollaista hyvän punaista ja toi näytti livenäkin ihan tajuttomalta. Ja pakko kompata tuota sun muotibloggari juttua omalta kohdalta, kameran edessä oleminen on vaikeeta. Noi sun kuvat on todella hyviä. :)
    Voi pientä prinsessaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos IMAGE, olet ihana! <3 Tuo kuumin mamma saattaa hyvin pitääkin paikkansa, sillä ainakaan ketään muuta ei tullut vastaan vatsa pystyssä. ;D

      Poista
  5. nuo sukkikset on kyllä super sexyt. Mistähän ne olet hankkinu??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukkikset löytyi vähän yllättävästä paikasta, nimittäin H&M:n mammaosastolta. :D

      Poista
  6. Oih, mitä prinsessoita! ♥ Oli todella hauska tavata! Juttu luisti tosiaan kuin vanhoilla tutuilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sally! <3

      Onhan se niin hullunkurista, kun sitä jotenkin "tuntee" toisen, vaikka ei ole aiemmin tavannutkaan. :)

      Poista
  7. Yhdyn Irinan kommenttiin! :) Ihana oli tavata livenä blogikaimani! <3 <3

    VastaaPoista
  8. Mä yhdyn samaan hehkutukseen, oli ihana tavata! :)

    VastaaPoista