maanantai 6. helmikuuta 2012

Aarteita ja ilmapalloretkiä

Niin tosiaan, eilen tuli pyörähdettyä ihan supernopeasti Jumbossa Apassionatan jälkeen. Mukaan tarttui pari hauskaa juttua.

Löysin jo pitkään himoitsemani Joutomaan Ilmapalloretki-printin. Luultavasti tämä päätyy A:n huoneeseen. Meillä on jo ennestään Joutomaalta Aarre-printti. Tykkään näistä tosi paljon, ovat jotenkin eteerisen kauniita.

"Aarre" Kuva: täältä


Lisäksi poikkesin Hemtexillä ja kuinkas ollakaan hyllystä pisti jotain kivaa silmääni. Myyjätär tiesi kertoa, että Design House Stockholm oli suunnitellut Hemtexille yksinoikeudella muutamia tuotteita ja itse ihastuin tähän Philip Edisin suunnittelemaan maitokannuun. Oli hauska huomata, että olemassa on oikeasti palveluhaluisia myyjiä, kun mietin siinä, että mahtaako tämä kannu uittaa paljon kaataessa. Ei olisi kiva ostaa kannua vain koristeeksi. Siinä sitten päädyimme myyjän kanssa testailemaan kannun kaato-ominaisuuksia ja hyvinhän se sillä sujui. :)Lisäksi jääkaapin oveen löytyi hauska muistitaulu. Tähän on nyt helppo laittaa ylös kaikki mikä ei tässä harvassa päässä tahdo pysyä.

4 kommenttia:

 1. Heips! ihania ostoksia. Jumbon hemtexillä on aivan ihana käydä kun myyjät ovat palveluhaluisia jää aina jotenkin mukava fiilis:). onko toi muistitaulukin hemtexiltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikös vaan ollutkin! :) Itseasiassa tuo muistitaulu on Seven Artista, sieltä mistä tuo printtikin löytyi.

   Poista
 2. Ihania löytöjä olet tehnyt. :) Onko A:n huoneprojekti jo hyvällä mallilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) A:n huoneprojekti on edelleen jäissä. :( Ollaan viimepäivinä keskitytty tuon kellarin raivaukseen.

   Poista