torstai 23. helmikuuta 2012

Hyvä päivä ja suihkuasiaa

Tänään on hyvä päivä! Mikäs sen mukavempaa kuin aamulla iltalehteä selatessa huomata, että naapurimaahan on syntynyt suloinen pikku-prinsessa! Paljon onnea Victoria & Daniel!


Lisäksi sain eilen illalla kuulla ilouutisen meidän saunan pesuhuoneen suihkuista. Aiemmin kerroinkin, että emme ole saaneet asennettua meidän sadesuihkuja paikoilleen, koska putkimiehemme asensivat hanan liian korkealle. Emme myöskään voineet enää palauttaa suihkuja, koska olimme tilanneet ne jo rakennusvaiheessa. Olemme yrittäneet epätoivoisesti kiertää suihkun kanssa erilaisia putkifirmoja, josko joku osaisi katkaista putkestä pätkän ja juottaa uudet kierteet paikoilleen. No, kuulemma tämä on sula mahdottomuus, koska putki on erikoisvalmisteinen ja juotosta ei saataisi onnistumaan mitenkään silmäähivelevästi. Lisäksi putkifirmat eivät mielellään ota tälläisiä "pikkujuttuja" hoidettavikseen.

No, vihdoin ja viimein otimme yhteyttä Gustavsbergille, joka on siis suihkujen valmistaja. Heillä on tarjolla nykyään tätä suihkumallia myös säädettävällä putkella. He eivät kuitenkaan myy pelkkiä putkia, joten meidän olisi pitänyt ostaa kokonaan uudet suihkut, jotta saisimme suihkun sopimaan. Saimme kuitenkin junailtua jutun nyt niin, että he lähettävät meille pelkät säädettävät putket ja me lähetämme nämä omat putkemme heille takaisin. Hyvää asiakaspalvelua on siis vielä olemassa! :)

Pääsemme vihdoinkin kunnolla nauttimaan suihkuttelusta! Meillä on suihkuhanoina Gustavsbergin Coloric sarjan hanat mustana ja oheisenlaiset sadesuihkut. Saan kohta otettua sitten kunnon kuvia suihkutilasta, kun saadaan kaikki vihdoin valmiiksi. Jee!Kuvat: täältä ja täältä

2 kommenttia:

  1. Hieno, mahtava, upea ja mitä vielä - juttu, että saitte putket vaihdetuksi! Meillä on muuten sellainen tilanne, että pitäisi putki kääntää hanalta toiselle seinälle, koska en haluakaan suihkua siihen, mihin se on kuvassa merkitty, koska seinästä tehtiinkin eri muotoinen kuin alkujaan oli tarkoitus. Meille kyllä selvisi aika nopeati, että se on mahdollista. Vielä ei ole sitä tehty, mutta pitää olla tarkkana suihkua ostaessa, että saa sellaisen, joka varmasti käy. Kaunis suihkuvalinta teillä tuo mustahopea väriyhdistelmä. Tykkään tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tosiaan olemaan erittäin tarkkana noiden suihkujen kanssa. Niissä on yllättävän paljon merkkikohtaisia eroavaisuuksia pituuksissa ja yhteensopivuuksissa. Ja kiitos, mekin tykätään tuosta mustan ja hopean yhdistelmästä! :D

      Poista