maanantai 20. helmikuuta 2012

Naulakkomania

Haluaisin, että meille sopisi johonkin jonkinlainen naulakko. Naulakko olisi samalla käytännöllinen ja kaunis sisustuselementti. Tosin täyteenahdettu naulakko ei ole oikeastaan kumpaakaan noista. Mutta, jos täytön kanssa malttaa mielensä niin hyvä tulee. Mun haavelistalla on pitkään pyörinyt tuo Covon Latva -naulakko. Vielä ei ole kuitenkaan budjetista löytynyt sille sopivaa aukkoa ja olisihan näitä muitakin upeita vaihtoehtoja.

Ja hei, miten tää keltainen nyt tulee jokapaikassa esiin....?!

Lattiamalleja

1. Hay Loop, jos meillä olisi iso eteisaula tämä sopisi sinne todella hyvin, mutta mielestäni kaipaa siis paljon tilaa ympärilleen.

2. Artek 160, tää on malliltaan ihanan klassinen, mutta hinta vaan on turhan suolainen omaan budjettiin.

3. Covo Latva, upeaa Suomalaista muotoilua, tämä on tosiaan ollut haaveissa jo pitkään. Itsestään hyvin voimakas sisustuselementti.

4. Veera-naulakko Net Anttila, edullisestikin pääsee samaan fiilikseen kuin noilla kalliimmilla versioilla. Tätä jo vähän mietin suurempaa kuumetta lievittämään ja jos ei tunnukaan hyvältä vaihtoehdolta niin koti löytynee jostain muualta, eikä rahanmeno hirvitä.

5. Inno Oka, tää on ehkä vähän liiankin simppeli omaan makuun, mutta menisi hyvin vähän pienemmässäkin tilassa. Jotenkin tykkään enemmän Okan seinämallista kuin tästä pystynaulakosta.

Seuraavaksi seinänaulakoita. Näille varmasti löytyisi paikkoja mukavasti muualtakin kuin eteisestä.


1. Muuto The Dots, nää olis niiiiiiin hauskat. Kenelläkään kokemusta millaiset käytössä?

2. Covo Latva seinänaulakko, tää on edelleen vaan tosi upea. Piste.

3. Inno Oka seinänaulakko, jotenkin tämä naulakko näyttää paljon paremmalta näin seinäversiona. Menee myös aika pieneen tilaan.

4. Design House Stockholm Arrow, tää olis myös ihana statement sisustusjuttu. Menisköhän tää terassilla? Saisi hyvin tuuletettua vaatteita ja näyttäisi hyvältä.

Kuvat: täältä, täältä ja täältä

14 kommenttia:

 1. Onnea pikku A :) upeita herkkuja oli tarjolla ja ihania lahjoja tuli pikku A kunniaksi. :)

  Minä olen halunnut ja himoinnut myös tuota Covoa :) se olisi upea molempina versioina :)

  Sinulla on upeat sivut ja näitä on kiva käydä katselemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos paljon! :) On tuo Covo kyllä vaan upea, ihan molempina versioina!

   Poista
 2. Jep, tuon Latvan aion myös vielä joku päivä kotiuttaa, vaikka hinta onkin mitä on. Saa sitten nähdä raaskiiko siihen mitään ripustaa kun se on niin kaunis sellaisenaan. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, eipä sitä taitaisi raaskia naulakkokäyttöön laittaa. Ehkäpä se on itsekin vähän pakkohankinta, on se niin upea. :)

   Poista
 3. meillä on covon naulakko ja oon niiiiiin tyytyväinen, samoin dottsit löytyy pukuhuoneesta ja on erinomaiset. niissä pysyy hyvin vaatteet ja kosteat pyyhkeetkään ei oo pilannu pintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sua onnellista Latvan omistajaa! :) Kiva kuulla noista Dotseista, että ovat toimivat. Ne on kyllä tosi hauskat! Onko sulla minkä värisiä ne?

   Poista
 4. Ihania naulakkoja kaikki. Kuvassa ei ollut ykkössuosikkiani, joka on eräs puu... mutta tuosta kuvasta pystynaulakoista ehdoton suosikkini on tuo Hayn naulakko, mutta keltainen väri vähän tökkii. Seinänaulakot ovat kaikki ihania. Ei varmaan olisi vaikea tehdä itse tuota Dots-mallin naulakkoa. Toivottavasti saat haluamasi naulakot.:) Täälläkin oli yhteen aikaan hirveä naulakkokuume, joka parani sillä, että kävin huonekalukaupasta ostamassa marmorijalkaisen pystynaulakon. Nyt olen tosin siihen jo kyllästynyt ja sille pitäisi etsiä uusi koti ja tilalle ostaa joku ihana design-viritys.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidanpa tietää mistä puunaulakosta on kyse. Jäi minulla listan ulkopuolelle, kun tuli niin paljon hienoja naulakoita vastaan.

   Tuo Hayn naulakko on kyllä tosi upea. Meille ei vaan taida käydä kun ei ole oikein sille sopevaa paikkaa. Ja muuten sitä on saatavissa myös mustana ja valkoisena, jos keltainen kammoksuttaa. :)

   Poista
 5. Minäkin haaveilen ehkä tuosta Loopsista kodinhoitohuoneeseen niitä vaatteita varten, joita ei voi rumpuun laittaa. Olisi sopivan kokoinen ja söde. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä idea käyttökohteeksi muuten tuo kodinhoitohuone, eipä olisi itselle tullutkaan mieleen. :) Kunpa meillekin sopisi.

   Poista
 6. Swedesen Tree -naulakon puuttumista ihmettelin, mutta muuten olikin taas varsin täydellinen kattaus hienoista naulakoista. Itselläni on ollut kaapissa jo 6kk arrow naulakko, mutta en tiedä minne laittaisi sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tämän naulakon jätin listauksesta pois. Jostain syystä tämä ei oikein isommin viehätä mua, en tiedä sitten syytä... Noi jotka ei selvästi yritä esittää mitään taitaa enemmän olla omaan makuuni.

   Poista
 7. Taidan olla seinänaulakkojen ystävä, meiltä kun löytyy Innon Okaa lukuunottamatta kaikki alemman kollaasin muut seinälle kiinnitettävät... No joka tapauksessa noista Dotseista täytyy sanoa, että en ole ollut täysin tyytyväinen, enkä osaa siksi suositella. Ehkä vähän väärässä käytössä meillä, kun ovat ikäänkuin pukuhuoneessa pyyhekoukkuina. On toki todella södet seinällä ja sisustuksellisesti kauniit, mutta (meillä pienintä ja keskikokoa) niihin on omaan makuun ainakin hiukan hankala asettaa pyyhe, ovat niin suuria halkaisijaltaan, että pyyhe helposti pyörähtää lattialle, hupullinen vaate ehkä ainoa joka toimisi hyvin. Lisäksi meillä on kyllä kosteat pyyhkeet kuluttanut pinnasta kevyesti väriä pois, ei pahasti, mutta omaa silmää häiritsee. Erityisesti siksi, että kun ostaa "kalliimpaa", toivoisi saavansa samalla ulkonäön lisäksi myös laatua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, sinua onnellista seinänaulakoiden omistajaa. Taidanpa tulla vierailulle, jospa niistä näkisiä kuvaa seinillänne. :)

   Taitaa olla nuo Dotsit sitten vähän enemmän sisustuselementti kuin varsinainen käytettävä naulakko. Mutta, ovat kyllä niin söpöt vaikka juuri vain sisustuksen kannalta. :D

   Poista